Золтан Ленд’єл: Москаль блокує децентралізацію на Закарпатті, бо так хоче Порошенко (ВІДЕО)

9
14

Депутат Закарпатської облради прокоментував баталії щодо процесу об’єднання громад в області, а також процедури передання повноважень з центру на місця.

Окрім блокування децентралізації, зауважує Золтан Ленд’єл, місцеві чиновники вдаються до відвертих політичних утисків тих «бюджетників», які підтримували не БПП.

Далі – пряма мова.

Коментарі

Q
Qwerty

Шось мені кажеся шо пересічному громадянину всерівно хто там губернатор. І москаль і ті хто були до нього нічого толкового людям не робили, лише своі інтереси. Взагалі вважаю неактуальною та непотрібною цю посаду. Ну якшо по суті : То він лише може заважати привладним людям. Які хочуть наживатися на контрабанді та інших махінаціях. А золтан навірно думав шо його зроблять головою ?)) скажу суто свою думку: золтан ви маріонетка клану балог, яка нічого не зробила для мукачева і не зрозуміло чому ви взагалі пішли в депутати ода. Тому ваші вислови ніяк не впливають на картину загалом

5
55

а балога шо хоче?бардак, оби мож дале красти ушитко бешеними темпами?

M
magyar

Igaza van Lengyelnek.A beregszaszi jarasban a ket bokszolatlan rendorcsizma az oktatasi osztaly elere a szolosi jarasbol hozott egy vendlgmunkast,aki meg azt se tudja hol vannak a falvak.Luzer Pityu a sajat embereit rakja poziciokba,azt hiszi majd ok segitenek neki a parlamentbe jutni.Pedig a szerencsetlent meg falusi utca kepviselonek se valasztottak meg soha.A janosi pia bulin latszott milyen tekintelye van-8 vagy 9 polgarmester ment el neki nyalni,a tobbi le se hanyja.

З
Закарпатец

Да посмотрите на Москаля - типичное хамовитое, наглое, необразованное быдло.

З
Закарпатец

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=532424513623914&set=gm.1765337117049137&type=3&theater

M
Menes

Война на востоке Украины разгорелась с новой силой, что не может не радовать, пока гои мрут как мухи, а остальные шлепперы прикованные к голубым кранам только и заняты обсуждением сложившийся ситуации, Наши братья (Бакай, Вальцман, Коломойский итд)полностью переформатируют властные структуры, сажая на все существенные посты подвластных Нам людей, после чего под несмолкаемый шум пушек на востоке, начнутся этнические чистки русскоязычного населения Украины, все как было сделано Нами ранее в Боснии и Герцоговине. А после "Стена Бакая," но пока повременим, вопрос славянских гоев медленными но верными шагами решается. Негативное: Некоторые гои вышли из под контроля и не выполняют приказы клана, возомнив себя вершителями судеб и православными реформаторами Новороссии (чего только стоит клоунада с запрещением шиксам вечерами выпивать в барах, что не допустимо. Гои до

Л
Лисий

Геннадій Геннадійович, тать перелогіньтеся. Доста вже писати з одного IP..))))

ДК
До коментаторів

Боже, Боже! Люди, та ви дійсно на такого губернатора заслуговуєте

У
Украинец

А де проживає сім.я губернатора та його файта? Полюбе Маскаль приїхав сюди як на заробітки. ЩЕ ТРОХУ ЗАРОБИТЬ ТАЙ СВАЛИТЬ З ЦЬОГО КРАЮ.

А
Аня

Золтан Золтанович - приклад європейського політика! І правду він говорить! Не буде порядку на Закарпатті поки ним управляє Москаль

Л
лендєлу

основна суть децентралізації: зараз основні кошти крадуть в Києві, а так будуть красти на місцях наші депутати, де одні бандіти та чиновники - казнокради. Народ радуйся

С
Сват

Афіріст старий учить жити,та для нашого народа потрібно наполеона чи сталіна повернути шоб порядок навів, і людей поряку навчив що можна що нет,децентралізацію захотів.

Й
Йцу

І це говорить людина яка для мукачева за 5 років нічого не зробила. Абсолютний ноль. І таких людей ще протягують в обласну раду? Для чого? Лобіювати чиісь інтереси?

М
Мукачево

Ще ніколи неукраінці добро для України та народу неробили.

Читайте також