Золтан Ленд'єл: СБУ має допитати Москаля, Рівіса, Ланя та інших з пошти Суркова

14
9

Про це заявив голова фракції Єдиного Центру у Закарпатській обласній раді, звернувшись до начальника управління Служби Безпеки України у Закарпатській області із заявою.

Депутат облради вважає, що СБУ має відреагувати на факти, які вчора були оприлюднені у засобах масової інформації.

– Ми, депутати фракції Єдиного Центру у Закарпатській обласній раді будемо послідовно відстоювати політику єдності, миру, дотримання Конституції та законів України. Ми не дозволимо, жодним політичним прихвосням ламати те, що будувалося роками, ми не дозволимо зробити із Закарпаття ще один осередок сепаратизму, – підсумував Золтан Ленд`єл заяву.

Більше у заяві.

Коментарі

4
450

Как челобитную царю подаешь?!

Д
допит

допити мафії.а мафія- крута.путін приїде нараз

Л
лоци

до знаючих я у 1991р голосував за вильну украину иавтономию закарпаття в йійі складі я и тепер так думю а тепер пишить я сеператист чи ньет

Z
zoltan

мі хочеме залишатися у складу україни. зачем нам другое шось

Ф
Файта

НАЙ СБУ ТА ПОЛІЦІЯ РОЗБЕРЕТЬСЯ З ТИМИ ПО ЗАЯВІ І МАТИРЬЯЛАМ ХАКЕРІВ. Бо за останні 2 роки більшість стала жебраками. Евро стало втричі дороже.Чого Сурков в документі про це замовчує ?Це насторожує.Потрібно усіх на допит.

О
ОГО

НЕЗНАВУ ЗВІДКИ ЛЕНДЕЛ МАЕ НАЙВИЩУ ПІДТРИМКУ В ОБЛАСТИ.ДЕ ОБІЦЯНИЙ ДУБИНСЬКИЙ САДИК.

О
Олександр

Шосте удалили комент? Лендел най верне землю шо продав кола гавані ( святий Золтан) бо будуть ще Білі каністри, бо ментам довіри немає... самомуд самий справедливий суд у світі.

П
Пацала

Правду кажеш BMW, мы на грані грандіозного шухера. Поступила команда на низы,готовитися на весну до выбору. Уже проводять зборы агітатору, первинных ланок...на містах!

B
BMW

Йойой то реально шось назріває.диму без огня небиває

Читайте також