Золтан Ленд’єл зустрівся з «Міс Мукачево 2012» Тетяною Шавковою (ФОТО)

9
15

Зустріч відбулася сьогодні, 20 листопада, у ратуші.

Ініціатором розмови стала Тетяна, оскільки самого виграшу у конкурсі дівчині замало, красуня хоче займатися соціальною роботою і допомагати міській раді у низці культурних заходів.

Також, дівчина поговорила з міським головою про відсутність шкільного автобуса на Шипці. Тетяна розповіла, що обіцяний з першого вересня транспорт для дітей у районі так і не з’явився.

У свою чергу Золтан Ленд’єл запевнив, що автобус, водій та пальне є. Єдина проблема – це реєстрація перевізника. Утім, пообіцяв, що це питання вже найближчим часом вирішиться. 

Коментарі

М
МАША

ПРОСТО РОЗБАЛОВАНЕ ДИТЯ, ЯКЕ СОБІ ШОСЬ ВНУШИЛО В ГОЛОВУ... ДИТИНКО, ЙДИ ВЧИСЯ. ЦІКАВО, ЦЕ ЇЇ ВЛАСНА ІДЕЯ БУЛА, ЧИ ТО ТУЖАНСЬКИЙ ДОДУМАВСЯ?

1
111

Добродій,слово недобра пишеться разом

У
учасниця

які тут усі прям долрослі і рішателі!!! ви ж навіть не знайомі з нею! як ви можете судити про її інтелект?! А Таня,розвинута не по роках і роздумує як цілком сформована доросла людина! Танічка, ти молодчинка!

Л
людина

Не, ну это вообще приздец уже.

.
...

окей...девочка в 15 лет решает социально-культырные вопросы...таа нуу нафиг...что решить может она? и она кстати кофе не пьёт..)

Л
Лучник

что..? тут кого-то жаба задушила?Любое движение надо сразу высмеять и приколоться....

Д
Добродій!

Дайте ви дитині спокій, ну попіариться трошки, поки має можливість... а потім ітак про неї всі забудуть... та і чого ви якісь тут всі негативні такі... піднімає наболілі питання - не добре. не піднімає - теж не добре.. вам не угодиш...:-) це називається - "жаба", така вона не добра, всіх душить :-))))

G
ghjgbm

Cлаве Успокойтесь, не переживайте, никто не говорит, что девушка шлупая, она даже очень и очень умная, если уж в столь раннем возрасте занимается самопиаром:) Лучше бы организовала встречу мера с жителями Шипки...Тогда бы сплывло немало проблем

Р
ром

ага ділова а сама не бе не ме не кукареку. на вид гарна нічого спорити але смішно лізти вирішувати справи не знаючи навіть глобальні проблеми і дивлячися в плоскості шкільного автобусу.. дайте дитинці побавитись)

)
))

така прям ділова))

)
))

сміхи)))))

F
fhjho[

Но молоді тепер і нарвані... проривна дівка, уже собі з юного віку дорогу протоптує до слави!

Р
ром

ой мені смішно. автобус проблема. краще б світло зробили щоб було ввечері по місту а то шию можна зломити. тільки на автобус фантазії вистачило?

L
lost

Лендела они фоткають. Її требало фотькати

1
111

ой решать проблемы она будет.хаха

Читайте також