Жолтані: Ніяких заяв і вимог від Вакарчука до мене не надходило

16
9

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стала ситуація з білбордами, розміщеними на вулицях Ужгорода із зображенням Святослава Вакарчука та Миколи Жолтані, голови Галузевої ради підприємців Ужгорода.

Микола Жолтані прокоментував інформацію окремих закарпатських Інтернет-сайтах, де йдеться про те, що Вакарчук виступає проти розміщення своєї фотографії на білбордах разом із Жолтан і не знає, хто такий Жолтані.Як з’ясувалось на прес-конференції, білборди були розміщені одним з друзів Миколи Жолтані юристом Віктором Товстим. «Винуватцем цих подій є я. Я близький товариш Миколи Жолтані і у нашій нашій компанії я відомий як людина, що робить оригінальні подарунки. Миколі Івановичу виповнилося 33 роки, тому я звернувся до рекламної агенції, з якою сам уклав угоду про оренду 3 білбордів з 8 по 22 липня (на вулицях Легоцького, Анкундінова, Станційній), рахунок на 810 грн. оплачений мною. У день концерту «Океану Ельзи» я на власний фотоапарат зробив кілька знімків, про які домовився з організатором туру і самим Святославом Вакарчуком. Потім вирішив розмістити фото на білободах, з умовою, що вони не будуть підписані, ретушовані, і на них не буде жодних рекламних гасел. Це стало приємним сюрпризом для Миколи Івановича. Я готовий відповідати за свої дії».

Микола Жолтані стверджує: «Ніяких заяв і вимог від Вакарчука до мене не надходило, — заявив М. Жолтані. — Це неправда, що Святослав не знає мене. 29 липня я зустрів Святослава в аеропорту, 30-го цілий день провів з ним, привіз на концерт в Ужгородський замок і забрав з концерту, о 6.30 наступного дня відвіз його до аеропорту. Була домовленість, що я власним автомобілем вожу, супроводжую Святослава і після концерту робимо декілька фото».

Сам Микола Жолтані заявив, що на білобордах нема жодних рекламних гасел: «Якщо є реклама, то двох осіб, як «схожі» на Вакарчука і Жолтані».

Володимир Сільваші, адвокат Миколи Жолтані процитував Цивільний кодекс, де сказано, що фізична особа, яка погодилася на фотозйомку, може вимагати припинення публічного показу своїх фото у тій частині, що пов’язана з її особистим життям. «Якби надійшла офіційна вимога про зняття білбордів, то ми мали б право виставити рахунок Вакарчуку, щоб він поніс витрати з демонтажу. Бо згідно із законом людина, яка фотографувалася за гроші, сама повинна демонтовувати своє оприлюднене зображення», — сказав В. Сільваші. Він також наголосив, що із С. Вакарчуком було «укладено усний договір бартеру», за яким Жолтані надає супровід, ескорт, очікування під час концерту (концерт відбувся в Ужгороді 30 червня). А взамін цього Вакарчук, за словами Сільваші, дозволить зробити фотосесію.

«Якщо буде позов, то ми у судовому порядку викличемо Вакарчука як свідка і нехай його суд допитає, чи була з ним домовленість, думаю, що спростувати він це не зможе», — підсумував адвокат.

Коментарі

1. СМИ всегда поливали грязью всех, если не всех то пытались полить при случае. 2. У всех, кто пишет всякую гадость про человека как правило играет зависть. Я думаю у Николая Жолтани есть все возможности стать мером Ужгорода. Человек известный, молодой и считаю не позволит замарать свое имя. Нужно идти вперед и нужно с новыми людьми, старые себя уже показали.

ГГ
Ганна Герман

Боже, які ж вони *********. Слів просто немає. Значить, Вакарчук продався за вечерю та тачку, а тепер, якщо щось не подобається, повинен знімати білборди за свій рахунок? Хочу суду, хочу, аби суд був строгим. Строгим настільки, щоб цим дятлам довелося продати всі свої ******** "Зіни", щоб розрахуватися. З чого вони взагалі вирішили, що раз один пацієнт вже є на посаді мера, то ужгородці оберуть ще одного такого ж? Нас тупо тримають за бидло а взагалі нікого не напрягає колір правої руки Вакарчука?! :)

З
Золи

Рата начал нервничать!

ЗР
знакомый РАТИ

Скоро РАТА предложить Жолтані 1 000 000 $ и он не пойдет на вибори.

О
Оля

Дураки!,ЗМІ мали би бути раді за таких як Жолтані.

П
Проспект

Ці журналісти за гроші матір си п...., РАТА уже сить віт того що народ підтримує Жолтані.

I
Inna

Zoltai - buv shoferom u Okean El'zi. 1) Спасибo. Мы займемся этим. Это действительно несанкционированное использование имиджа Святослава. Этот человек был нашим водителем и Слава с ним сфотографировался. Это обычная практика. Но чтобы эти приватные фото использовать на биг-бордах… Я перешлю Ваше письмо персоналу нашего офиса и юристам. С уважением, Володя Лучкин тур-менеджер 2) Для нас ці біг-борди, як і сама постать цієї особи – абсолютно несподівана й невідома. Наразі вирішуємо питання негайного зняття цих фальшивок. Є до Вас прохання – чи не могли б Ви завтра сказати зникли ці зображення чи ні? ДЯКУЄМО! З повагою, Вікторія Хоменко, менеджер зі зв'язків з громадськістю

I
Inna

Kstati, fal'shspravku s militsii dlya Zoltani (kogda tot pitalsya ustroitsya na rabotu v Bank) delal Tolstiy. A eto - stat'ya.

I
Inna

Tovstiy - ne yurist, a davno uvolenniy plohoy SBUsnik. Zoltani- AFERIST s sudimostyami.

Читайте також