Зомбоящик: Порошенко створює медіа-імперію і купує 112 і NewsOne

8
33

Відповідна інформація з’явилася у ЗМІ в день народження глави держави з відповідними копіями документів, які непрямо підтверджують про намір президента та його найближчого оточення створити медіа-імперію.

Більше того, у коментарі виданню Страна, оголошений у розшук Олександр Онищенко прямо заявив, що Порошенко якось – у травні 2015 – попросив його придбати для нього 112 канал.

Резонансна заява депутата-втікача спричинила справжній шквал коментарів – аж до спростувань з боку юристів Порошенка. Водночас, майже одночасно з’явилася інформація про ймовірні зміни на телеканалі 112 та намагання його нинішнього власника Андрія Подщіпкова отримати політичний притулок в кількох країнах Європи.

Зауважимо, що протягом останніх 2 років у медіа активно обговорюють про вплив адміністрації президента на ключові ЗМІ країни, зокрема повернення так званих темників. Також нещодавно з'явилася інформація про можливий продаж Порошенку частини телеканалу 1+1.

Коментарі

Д0
До 00:00

Твоїм коментам дуже підходять дві пари нулів 00,00. Подекуди ними ще позначають двері замість М ,Ж. Ти тільки не лінуйся , і побільше пиши . Це і редактору подобається .

Б
бах

треба його завалити! поки не пізно! і всіх жидо_олігархів!!!!!!

З
Закарпатец

Порошенко - як картопля. Якщо влітку колорады не з'їдять, то восени приберуть. А якщо взимку не замерзне - навесні посадять.

З
Закарпатец

Порошенко на засіданні ради національної оборони до міністра оборони та міністра зовнішніх справ , прошу передати Путіну мій ультиматум : "Якщо Путін протягом тижня так і не введе війська, тоді Росії буде зараховано технічну поразку".

З
Закарпатец

Порошенко на засіданні ради національної оборони до міністра оборони: - Ти казав, що прийде Путін і всім нам буде песець! І ось, песець прийшов, а де ж Путін?!

З
Закарпатец

Порошенко на засіданні ради національної оборони до міністра фінансів: До мене донесли , що у Вінниці обікрали посла Польщі. Можна це вважати черговим траншем від ЄС?

З
Закарпатец

Порошенко на засіданні ради національної оборони : Пропоную Міністерству енергетики України розглянути можливість переходу теплових електростанцій з вугілля на гривню.

З
Закарпатец

Порошенко на засіданні ради національної оборони: - СУДЯЧИ ПО СТАНУ УКРАЇНСЬКОГО БЮДЖЕТУ, ЯНУКОВИЧ КРАДЕ ДОСІ..

З
Закарпатец

В ООН на конференцii,пане президенте : - В якій частині світу знаходиться Україна? - А хіба жопа - це частина світу?

З
Закарпатец

Порошенко дивиться комедію і не сміється. Його запитують , пане президенте що Вам не сподобалося? Порошенко: Хто жив в Україні останні 2 роки, той навiть у цирку не сміється

З
Закарпатец

Порошенко В ООН: - Доброго дня, ми з України. - А чого ви з порога погрожуєте?

З
Закарпатец

Порошенко до Турчинова: - Ну як ти там? Як спиш ночами? - Та нічого, сплю як дитина. - Це як? - Всю ніч плакав і два рази обіссався.

З
Закарпатец

Порошенко приходить до лікаря. - Скажіть, лікарю, а ідіот - це захворювання? - Для вас, голубе, - одужання... Порошенко приходить до лікаря і говорить: - Доктор, у мене понос в голові. Лікар дивується: - Як так може бути? - Та розумієте, - відповідає Порошенко - купа думок але все - гівно!

З
Закарпатец

Порошенко приходить до лікаря: - Доктор, всі кажуть, що я тварюка Лікар, подивившись на нього, починає щось писати - Доктор, ви мені виписуєте рецепт? - Ні, це дозвіл срати на вулиці.

З
Закарпатец

- Ми беремо інтерв'ю у президента Украiни для канадського телебачення. - Доброго дня. - Кілька слів про ситуацію на Україні, вас слухає вся Канада. - Допоможіiiiiть!!!

З
Закарпатец

Стукають у ворота Раю українські солдати, в віконце виглядає апостол Петро. Петро: - хто такі? Хохли: - ми загиблі солдати, впусти нас. Петро: - Нічого не знаю, тупайте куди хочете. Порошенко тільки по телевізору виступав, сказав втрат немає.

З
Закарпатец

ПОРОШЕНКО: - приiздить до нашого КРИМУ, купатися та вiдпочивати! - Петро Олексiевич, так КРИМ вiд нас того... - Та отож...

З
Закарпатец

Аваков - Порошенко : Чуєш, а Москаль, виявляється педераст, - Звідки знаєш? - Жо@ой відчуваю..

З
Закарпатец

У Киевi навпроти громадського туалету стоять Порошенко та Турчинов і розмовляють: - А що то за літера "М"? - Там москалі какають! - А літера "Ж"? - Там жиди какають! - Тю, а ми де будемо? - Наша Україна, де хочемо, там і серемо...

З
Закарпатец

Порошенко скаржиться, що сни не завжди збуваються. - Ото, прыснывся менi сон, шо Крим повернувся мацаю, мацаю - нема. А у другий раз приснилося, шо наклав у койку. Проснувся - мацаю, мацаю - лежить.

З
Закарпатец

Митний огляд: - Наркотики є? - Є... - Зброя є? - Є... - Коштовності є? - Є... - Валюта є? - Є... - Пане Порошенко а можна з вами сфотографуватися ?

З
Закарпатец

Приiхав Порошенко з Брюселю до Киiва. Турчинов його питае: - Ну як там у Европi? - Та. Меркель каже шо я лох! - Ну який жэ ты лох? - А каже шо КОНКРЭТНИЙ!

З
Закарпатец

У школі. - Діти, дістаньте олівці та папір. Сьогодні ми спробуємо намалювати пияку, а Петро Алексiевич спробуе не ворушитися!

З
Закарпатец

Порошенко витягує з моря золоту рибку. Вона на нього уважно дивиться. Запитує: - Ти хто старче? - Порошенко, президент Украiни - Тодi краще засмаж.

Н
наруд

Закарпатец красавчик)) айбо в каждій шутці є доля правди а тут наверно практично всьо правда

З
Закарпатец

- Подскажите, пожалуйста, электронный адрес президента Украины... - Записывайте... Порошенко собака Украины точка нет...

З
Закарпатец

Обама - перший американський президент, який вільно володіє українським президентом.

З
Закарпатец

Порошенко: люди брешуть, що я алкоголік. Просто мене в дитинстві мама впустила головкою з ліжечка і з тих пір від мене пахне горілкою

З
Закарпатец

porochenko@ukraini.net Попрошенко-Пораженович ГРОШЕЙ НЕ ДАЛИ. В ЄДИНУ ЄВРОПУ НЕ ПУСТИЛИ І НЕ ПУСТЯТЬ. ВОЮВАТИ З РОСІЄЮ НЕ ХОЧУТЬ. Ну нічого, зате я краще всіх - Anyway I'm the best ... Я файно розмовляю англійською і посмішка у мене така виразна, сльози такі натуральні - кажуть що менi хочуть привласнити "Оскара" за фільм "Україна в дупі" і представити мене до Нобелівської премії Миру -"За величезний внесок у досягнення вічного спокою та вічної пам'яті на Південному Сході України", ще кажуть що члени уряду скоро будуть підвищені на високі дерев'я ...Все добре, але суки-кацапи постачають нам отруєний газ!Спочатку я не повірив, а потім від'єднав шланг від плити, засунув у рот і почав дихати. Ледве відкачали! Ще я дуже люблю дiтей сiроток i кожен день роблю все щоб їх ставало все більше і більше. Я вірю, що Україна увійде в історію як країна, народ якої вирішив, що не хоче жити погано і... я зробив усе щоб вони стали жити ще гірше!

В
Василь

"До Влада" Тому,що Петруха - діабетик(звідси і зовнішній вигляд. Про алкоголізм - брешуть,це Гонтарева алкоголічка),а при діабеті першої страждає саме ця функція чоловічого організму. Наслідком хвороби також є погана робота мозку,психічні розлади,манії та фобії.

В
Влад

Смирнова, а звідкі ти знаєшь, що він імпотент?

В
Влад

Вброс для дурнів!

С
Смирнова

Старый импотент решил просветиться?

Читайте також