Жорстка погоня: контрабандист із Закарпаття зніс на авто стовп, втікаючи від угорської поліції (ФОТО)

8
3

Вранці 6 червня поліцейські відділення прикордонної охорони угорського з містечка Келче спробували зупинити автомобіль для перевірки на шосе №491. Однак водій проігнорував сигнал для примусової зупинки. Почалася погоня.

Авто на великій швидкості рухалося в бік міста Фегірдьормот. Але далеко втекти не вдалося. Водій очевидно втратив контроль над автомобілем, і коли робив маневр в'їхав у бетонний стовп, який буквально розтрощив. Автівка теж досить сильно постраждала.

Однак під час зіткнення водій серйозних травм не отримав і навіть спробував втекти з місця події, але був затриманий поліцейськими.

Виявилося, що це 29-річний чоловік, з подвійним українсько-угорським громадянством. В салоні та багажнику було знайдено 7807 пачок сигарет. Долю контрабандиста вирішуватиме угорський суд.

Нагадаємо, що подібна погоня відбулася у березні цього року - втікаючи від угорської поліції контрабандист із Закарпаття врізався в дерево. Він теж мав намір прорватися у бік міста Фегірдьормот.


Коментарі

К
контрабандіст

Вукраїнці,а ви,що так печетеся і радієте,коли проблеми у сигаретчиків!? То най паряться в євроунії. Сигаретчики поганого Україні не роблять,наоборот несуть гроші в економіку. Поддержувати треба і награждати титулом “Герой каптруда”!

Б
Бардак

Люди, вы что не понимаете что это только для замыливания глаз. На самом деле в это время, тонны прошли через границу, обмен в обе стороны. Читайте и далее сми-фейки. МВ...

1
123

Більш цікавим було б бачити роботу поліції Угорщини, щодо виявлення та ліквідації оптових складів, до яких прямують щодня такі машини, а також і яку організовані громадянами Угорщини, а також розкриття інформації про те, як безперешкодно через всю Угорщину і частину ЄС прямують фури з цигарками.... А так для статистики зловити «безхозного» аматора контрабандної справи, це звичайно рівень!

Читайте також