Жорстка погоня: у Будапешті контрабандист протаранив автомобіль поліції та ще 10 авто (ВІДЕО)

10
3

27 грудня близько 21 години на трасі М1 в Угорщині патрульні хотіли перевірити водія фургона з польським номером, і дали йому сигнал зупинитися. Однак він не відреагував на сигнал поліції та на значній швидкості поїхав у напрямку Будапешта.

Під час втечі фургон зіткнувся з трьома автомобілями в передмісті, а потім ще з сімома автівками в самій угорській столиці. Згодом навіть протаранив поліцейську машину.

Переслідування закінчилося в 1-му районі Будапешта, на перехресті, де поліція влаштувала блокування.

В поліції вважають, що під час зупинки зловмисник навмисне в’їхав на своєму мікроавтобусі в автомобіль поліції, а потім втік з місця події. Двоє поліцейських отримали поранення.

У вантажному відсіку фургона виявили 35 нелегальних мігрантів, які назвалися громадянами Сирії та Марокко, ніхто з них не постраждав.

Поліція також затримала водія, який виявився громадянином Грузії. Його взято під варту за обґрунтованою підозрою у вчиненні злочину торгівлі людьми. Також контрабандисту загрожує відповідальність за злочин проти посадової особи.

Як відбувалася погоня можна побачити на відео.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

С
Суддя

Наш клієнт. Позбавлення волі на 15 років супермену гарантовано. Обтяжуючи:перевезення групи осіб, втеча з місця затримання, посягання на життя поліцейського….. Зустрінемо знову чувака на вулицях у далекому 2038 році.

ДЩ
добре, що не наші, як завжди

То джіґіт Ґоґія

Т
Троцкій

Може то був Джейсон Стейтем. Він і на грузіна схожий. І любить такі гонки по вулицях, від поліції тікати.

Читайте також