Жорстко: словацькі вояки поклали провідників нелегалів з України обличчям до землі (ФОТО)

19
11

У районі словацького міста Собранце було затримано двох українців, які за обіцяну винагороду у 400 євро перевели через кордон з України до Словаччини таємними стежками нелегальних мігрантів.

Серед них 7 в'єтнамців та 1 афганець. Українців при затриманні словацькі охоронці кордону поклали обличчям до землі. Їм загрожує через злочин щодо торгівлі людьми від 3 до 8 років позбавлення волі.

Зазначимо, нещодавно у Захоні затримали 34-річного українця на вкраденому у іншій країні "Фольксвагені"

Коментарі

М
Майдаун

Василю,поправ горниць на копони,і сиди тихо.Такусь муть написав,што чоловік,17:37,правильно ти повів! Гута би тя побила,недоправлений бандерувцю,тать ти принюс сюда агресію на майдані,коли збіс на вас прийшов!Ваша задача,шароварнику,із под тишка гадити в угоду амерам бо на більше вас Бог не создав!

1
16,51

Сам поняв што написав.

В
Вася

Майдаун ти дійсно май-даун... може лікуватися піди чи що або випий щось заспокійливе. Хоча твоя не зрозуміла агресія може передатися у біологічному руслі, на жаль. Ну це так я написав навсяк випадок. 29.11.2018 13:18 - кацапи взяли на таран буксир.. буксир якого задача така) тобто буксир спроєктований брати на буксир інші судна та підталкувати деякі судна, а вони його на таран))) це все одно що камаз взяти на таран легковушкою) Пошкодження були у буксира але більші пошкодження було у кацапського судна)

0
09,59

Ти ни правий.Словаків семеро на двох.Кацапів иде тридцять на двох.Як у керченськів протоці.1000 тонний,80 мийтровий бойовий кацапський корабиль таранив украйинський буксир який у тричі менший кацапського,тойисть 300 тон.Гордоє руськоє войсько було за часів Київської Русі,но як їх мош мішати из кацапським смітьом у формі.

Д
Дід

А наші погранці ще й колючку перед ними, чорнобривцями і баригами від трафіку ,колючку підіймають, не дай Боже зачіплять, за все заплачено.

O
Oleg

Спадщина "революції гідності"...

М
Майдаун

Тормозе,10:26,не спусубниїсь уловити пафосність?Чи ти такоє не розумієш?Та закрийся тоді! Я лише говорю,що всі ознаки для введення ВС.Чому Трамп,Меркель....ще не висловили підтримку Україні?А може то були не провідники нелегалів,а желізно-дорожні провідники!?Ко го знає,кругом руські!

С
Словак

То Каменца з В Березного робить вєтнамців...

М
Майдауну

Ти точно даун, десь туй радість увідів? А імили та й добре, чим менше вєтнамців буде приїжжати в Україну і в Закарпаття оби попасти на словаки тим ліпше!

М
Майдаун

Як ся радуєте.А кіби се руські зробили,то вже би майдануті ввели ВОЄННИЙ СТАН!

Ч
Чурило

На Словакію по 10 нелегалів каждий день водять, а наші погранці невкурсі

Читайте також