Жорстокість немає меж: В Ужгороді невідомий вбив 2 собак, відтявши одній голову (ВІДЕО)

10
10

Жорстоке вбивство в Ужгороді, одного собаку обезголовили, над іншим познущались. На вулиці Анкудінова в Ужгороді випадкові перехожі виявили 2 трупи бродячих псів.

Одному, схожому на вівчарку, живодер відтяв голову разом з передньою лапою та шкірою, кинувши її неподалік, у другого переламаний хвіст та сліди побиття.

Перехожі, які виявили тварину викликали поліцію і зазначають, що нелюд, який зробив це не повинен ходити вулицями міста. 

Більше дивіться у сюжеті телеканалу Sirius:

Нагадаємо, нещодавно у Мукачеві невідомі потравили собак.

Коментарі

О
О

Город создан для людей,деток пап и мам,зоофилов прошу к себе в постель блоховозов забрать...,как не понятно,что нормальных людей больше в разы,эта истерия по защите с пеной у рта-ни кого не колышет,правильно люди пишут-зоофильная любовь кончается до первого покусания тех же зоофилов

С
Співчуваю

До VVV,супер,підтримую!Заколибали ви всі зоофіли!Заберіть собі в квартиру собачок!На Сятий Вичур,пацана зарізали,та воні стільки не було,як за цих вонячих псів!По центру вариша стаї бродять,деякі навіть із бірочками і,що толку?Такіж агресивні,як і не стерилізовані!Люди захищаються,як можуть,а людей під осуд і суд!Джонатан Свіфт передбачив,коли описував гуїгнмів,правда то коні були!

V
vvv

Досить!!!! Може вже пора ЛЮДЕЙ захищати? А все це нашестя бродячих псів давно треба винищити. Так, може спосіб не дуже прийнятний. Але щось треба робити з цією ЕПІДЕМІЄЮ, інакше не назвеш це явище. Вулицями ходити неможливо. А так званим "захисникам" дуже бажаю, щоб хоч раз відчули на собі ікла цих "бідолашних тваринок".

ДХ
До хмиря 14.09.2018 09:08

Ти сам там був? Чи лем Кісєльова і Соловйова позераш і лапшу на вуха мотаєш?

В
Вася

Не обвинувачуйте якщо не знаєте правди. Якщо людина навмисне це зробила то це не людина таку людину потрібно каструвати. Два роки тому на Можайського собаки напали на мамочку з дитиною 5 років, пару раз малого вкусили я ще підбіг собак пару разів копнув. На слідующий день всі ці собаки були отруєні. Постарався чоловік жінки. Потім ще писали що ось собак отруїли... Не судіть відразу ми не знаємо що сталося чи наробили ці собаки.

ДК
До кожного читача

Хочете щоб таке не було тодi iдiть i стерилiзуйте собак або цi випадки частiшими будуть!!!! Якщо не хоче те топити та викидувати тварину також стерилiзуйте ii... У всiй Европi якщо хазяiн немаэ намiрення тварин розводити тодi веде до ветеринара та роблять стерилiлiзацiю....

ДР
До редакцii зоофiлiв

Краще покажiть вiдео , як на Донбасi зриваються снаряди , якими луплят по жилих будинках, в мiстах та селах...особливо снаряди , якi прилiтають з боку низалижноi ( ЗСУ та ВСУ) . А ви тут шл*хи про псiв калякаете !!!

Б
бетмен

бідні, але коли покусають дітей і плодяться то вже достало

2
2

Прежде чем кого-то обвинять, нужно разобраться в причине.

1
1

Ублюдок!! Бідні беззахисні тварини!! Їм і так не солодко живеться!! Чесно, якщо б бачив таке, то шансу тобі втекти цілим не було б. Тільки подумайте, якщо він таке зробив з собаками, то хто наступний? Дитина, доросла людина? Це нелюд! Його потрібно впіймати і посадити!! Тому прошу поліцію звернути на це увагу! А громадянам повідомляти про всі злочини стосовно інших людей або тварин!! Злочинці мають сидіти в тюрмі!

Читайте також