Зовнішня реклама Народного фронту тільки на Закарпатті коштувала щонайменше 2 мільйони

14
0

Такі приблизні підрахунки місцевих рекламників у гривнях, з якими поспілкувався Мукачево.Net.

Саме ця молода політична сила, основу якої склали урядовці (люди, які згідно з законодавством не мають права займатися бізнесом) та екс-члени Батьківщини й Фронту змін, є лідером за витратами на політичну рекламу будь якого типу як на Закарпатті, так і загалом по країні.

Насамперед, йдеться про зовнішню рекламу - борди та сітілайти, а також телевізійну рекламу. Скажімо, вчора на телеканалі 1+1 в прайм-тайм вийшов цілий фільм про Народний Фронт, а їхній лідер Арсеній Яценюк спершу був в ефірі телеканалу ICTV, а потім на тому ж 1+1.

Засилля політичної реклами Народного фронту й на Закарпатті. До численних бордів, ціна за який складає близько 3000 грн на місяць, додалися також плакати та велетенські конструкції на будівлях. Останні розмістили найбільше в Хусті (універмаг Україна) та Ужгороді (готель Закарпаття та будівлі на проспекті Свободи).

Найбільше реклами Народного фронту звісно ж в Ужгороді, де він зрівнявся, або навіть перевершив Роберта Горвата.

Варто також наголосити, що саме Народний фронт громадські організації, які займаються моніторингом виборчого процесу, уже кілька разів спіймали на відсутності на рекламній продукції вихіних даних, що суперечить законодавству.

Разом з тим, навіть важко підрахувати, скільки можна було закупити всього необхідного для закарпатських та українських військових за витрачені на політичну рекламу кошти... 

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також