Зрада дня: «Дорожній експеримент» на Закарпатті провалено

8
9

А все тому, що закарпатська митниця недовиконала план у квітні.

Сьогодні голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль оприлюднив заяву, про нібито «зрив «дорожнього експерименту», кошти від якого йдуть на ремонт доріг».

– У квітні цього року Закарпатська митниця не те, що не перевиконала, а навіть не виконала «спущені» Мінфіном плани. У результаті область не отримає ні копійки на ремонт доріг, – заявляє Геннадій Москаль.

Цікаво, що лише кілька тижнів тому, 13 квітня Москаль писав зовсім інше: «За три місяці область отримала від дорожнього експерименту 100 мільйонів, гроші вже розподілені на ремонт доріг».

Крім цього, він відзначав, що «дорожній експеримент» став у 2017 році найпотужнішим джерелом фінансування ремонту доріг на Закарпатті.

Читайте також: Під Міжгір'ям селяни перекрили дорогу Хуст - Долина з вимогою її відремонтувати.

Коментарі

В
Володя

В чий карман ідуть податки за утримання доріг, які "вбиті" в ціну топлива??? Вже надоїло слухати обіцянки, які не виконуються...!!! На ремонт зодової і "убиті" колеса водії платять величезні суми, а наш Москаль лиш штани протирає і винить інші держ.служби- ПОЗОР

НТ
но типирь всьо

винних призначили, чекаемо наказ на звільнення.

В
Вася

Дідо-маразматик запи...дівся

1
123

Платають ями тим методом напилення, не знаю може хтось почитає з Обл автодору, у мене вопрос: а замітати б***ть ко буде камінці з дороги які послі латання ям по всій дорозі?????? Вся машина у сколах, подряпинах!!!!!!! Реально достало, а потом дивуються шо люди масово виїжають!

Г
Гість

А людям шо робити??? Мені лічно всерівно на плани києва і так дальше, чого я маю чекати би якісь митники виконали план, шоб їздити по нормальнтх дорогах??? К...ва кому чеки відправляти за убиту ходову??? На митницю чи у київ?? Тут усьо через жопу, просто ті гроші уже одмилися красно, а митників ущимляють би ті побільше несли на київ чомоданчиків. С**КИ

М
Митник

Київ навмисно завищує плани, щоб область нічого не отримувала. Але, як я розумію, керівники Закарпатської митниці повинні бути жорстко покарані за невиконання планів тим же Києвом ! Потрібно Київу перевірити ретельно чи правильно нараховуються митні збори, як діє схема заниження митних тарифів з метою отримання відкатів

В
Воловець

Спустили план але поняли, що скоро ними в тих кріслах і не буде пахнути. Тому кажуть шо план невиконано. Дорогу Нижні Ворота - Міжгіря вже не будуют - бо грошей нема! Ку..ва!! Доґаздувалися. Цікаво чи план по лісови виконується?

С
стратегія

Еуропа боїтся ош Путін буде наступати, зато просят не робити дороги,вби сі чорт задержав у путі.

Д
Данилюк

План будуть митниці ставити завжди не підйомний, щоб старий пердун знав, розводити може не тільки він.)

Читайте також