"Зрадник" і "під..р": слуга засвітив переписку в чаті про Гео Лероса

19
5

Нардепа Гео Лероса виключили з фракції "Слуга народу" на вимогу президента Володимира Зеленського.

Про це свідчить листування депутатів групи Юрія Киселя. Останній, як відомо, є главою транспортного комітету і недавно викупив будинок президента, пише портал bykvu.com

«Зараз в залі у Давида на руках є підписні листи на виключення Гео з фракції. З Президентом погоджено. І він вважає, що невиключення Гео з фракції, це буде зрадою партії по відношенню до нього! », – написав Кисіль.

Також у вівторок нардеп «Слуги народу» Андрій Костін отримав повідомлення від якогось Борисовича: «А у мене є питання, є хтось із 250 осіб, хто перестане мовчки слухати, як Президента і мене цей пі*ар поливає брудом», – написав Борисович. (По батькові Борисович носить Єрмак, якого Лерос звинуватив з трибуни Ради в корупції).

Згодом, Зеленський прокоментував виключення Гео Лероса з "Слуг народу":

"У мене немає ніяких наказів і реакції на хабарників і зрадників України, мені все одно з якої вони партії", - заявив президент.

Нагадаємо, раніше Mukachevo.net писало про те, як нардеп Гео Лерос емоційно виступив з трибуни у Верховній Раді. Він зазначив, все, що було обіцяно "Слугами народу" виконано так і не було. Він торкнувся теми депутатської недоторканості, кумівства на посадах, пособництво "своїм людям" та багато іншого.


Коментарі

М
Мукачівець

Так все ж правильно сказав...

П
пенсіонери

у нас підор -це клоун зеленський трикратно крадущий наші пенсії!

Б
Бачі

А де коментарі тих 80% закарпатцю, які зробили себе разом???

П
правда

ці слуги йдуть на яму (на смітник) ще скоріше і впевненіше як партія регіонів, розвели електорат класно.

N
NRG

Гео Лерос усе правильно сказав. За що виключати з партії? Хіба не кожне сказане ним, вказує на весь той бруд , який тягнеться за Зеленським?!

Читайте також