Зранку мукачівці сподівалися знайти на місці пожежі цінні речі (ФОТО, ВІДЕО)

4
5

Збитки від вчорашньої пожежі підрахувати нереально.

З самого ранку понеділка на «логойдівському» ринку знову багато людей: одні продовжують торгівлю в уцілілих кіосках чи просто неба, інші – ніяк не можуть прийти до тями та намагаються знайти серед попелу документи та цінні речі.

За офіційною інформацією МНС пожежею знищено та пошкоджено 1 тисяча 80 кв. м.

Як вдалося дізнатися Мукачево.net, вартість одного торгового кіоску на ринку коштувала підприємцям до $ 15 тисяч. Разом з тим, жодної страховки ні на товар, ні на торгове місце не було оформлено.

Наразі відкрита кримінальна справа.

Коментарі

ВН
Волочай Наталия

Вогнегасники у магазинах були у всіх, але смішного розміру, щоб тільки рахувалися, а з боку казати чому не були застраховані... люди ледве зводять кінці з кінцями щоб поплатити всі податки, аренду і закупити товар, ніхто не міг подумати що може таке статися... в мене був там магазин - ніяка інспекція не приходила жодного разу, тільки податкова...

Г
Гість

Юридична особа (ТОВ, ВАТ, ЗАТ і т.д.), апріорі, не може не бути застрахованою. А от ФОП/ПП... економлять на усьому, бо їх практично не перевіряють.

О
Олександр

Шановні коментуючі а ви самі застраховані?

Я
Я

Якби наші люди були розумні то вже б давним давно зробили собі страховку і одразу видно як енспекція перевіряе торгові пункти Вогнегасники і т.д.

С
Сергей

жодної страховки ні на товар, ні на торгове місце не було оформлено. І не буде.Наш народ настільки скупий,що навіть бачивши як у сусіда все погоріло не застрахує своє.Більше ніж впевнений,ті хто постаждав впевнені були,що може згоріти хоть чиє,но не їх.

Читайте також