Зранку продовжились пошуки киянина, який загубився у Карпатах

13
5

Сьогодні, 16 лютого з 06:00 години ранку продовжились пошуки туриста, який загубився у районі гори Гимба.

Як зазначають в управлінні ДСНС Закарпаття, до робіт вже залучені 56 чоловік та 13 одиниць техніки. Від рятувальників залучено 8 гірських пошуково-рятувальних відділень ДСНС Закарпаття, Львівщини та 2-го спеціального центру швидкого реагування м. Дрогобич, а також 8 волонтерів.

Раніше Mukachevo.net розповідало про киянина 1980 р. н., який заблукав районі гори Жид Магура, на межі Свалявщини та Міжгірщини. Зі слів знайденого лижника, вони з товаришем разом збилися з дороги в районі гори Гимба.

“У загубленого в районі гори Гимба лижника працює один із телефонних номерів, але наші спроби зв'язатися із ним не були успішними: на дзвінки чоловік не відповідає. Шанси в нього невеликі, але ми сподіваємося на диво іпродовжуємо пошуки,” — повідомила вчора прес-секретар Управління Наталія Батир.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Подумалось

Нічого дивного. Не вигідно по локації телефона вести пошук, швидко знайдуть. А тут тиждень будуть блукати і спишуть (вкрадуть) на пошук пару мільйонів гривень.

Ш
Шваблик

Дивно, колись біля нашого базару когось зарізали. То викликали усіх, хто був у тому районі з мобільним телефоном - дітей, жінок, лікарів, вчителів, пенсіонерів і брали пояснення. А тут телефон прозвонюється і не знають де він лежить.

Я
Я

Хто буде виплатити роботу???

Р
рок

Веснов як зийде сніг найдуть го.

Л
Лыжник

Удачного спасения потерявшемуся, горы это стихия, нужно быть аккуратным, надеюсь турист выживет и все у него будет хорошо. Ушел бы вправо от Гембы было бы больше шансов на скорые поиски.

Читайте також