Зруйнована ділянка дороги "Мукачево-Рогатин": скільки коштує ремонт і де шукатимуть гроші (ВІДЕО)

21
2

Для відновлення зруйнованої ділянки дороги "Мукачево-Рогатин" необхідно близько 7 мільйонів гривень.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 29 березня внаслідок обвалу підпірної стінки зруйнована ділянка дороги "Мукачево-Рогатин" у селі Лазещина Рахівського району. Ця ділянка дороги "Мукачево-Рогатин" зруйнувалася вдруге. Вперше обвал дороги стався 8 лютого цього року.

Як зазначає "Суспільне Ужгород", дорога Н-09 — національного значення і є на балансі Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області. Заступник начальника відомства Василь Рурич зазначає, що наразі шукають гроші на ремонт автошляху.

"Поки фінансування у нас ще немає. До двох тижнів воно вирішиться. Там вже є технічні рішення, як ми будемо то ліквідовувати. Просто чекаємо зараз фінансування і зразу будемо приступати до відновлення цієї ділянки. У нас тільки державне фінансування, тільки з дорожнього фонду з державного бюджету.Зараз дорожній фонд пішов у загальний фонд. Там потрібно десь біля 7 млн грн. Я думаю, що фінансування вирішиться впродовж тижня-двох. Тільки доведуть фінансування і підрядник зразу приступить до роботи. Там виставлені знаки, загороджено все, об’їзд є, воно проїзду не загрожує зараз, але звісно, що треба відновити, бо національна дорога", — розповідає Василь Рурич.

За словами голови Ясінянської селищної ради Андрія Делятинчука, наразі проїзд забезпечений, однак якщо і надалі будуть тривати дощі, то процес руйнування дорожнього полотна може продовжуватися.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Т
Троцкій

Голова АМКУ за два роки війни накупив нерухомості на 50 млн грн. У Києві, плюс дві квартири в Ужгороді записаних на тещу пенсіонерку. Звичайно, грошей у бюджеті не буде.

С
Семен

А фірма нардепа Шевченка яка будувала цю дорогу не хоче вкластися і зробити ремонт за свої кошти?

Читайте також