Зруйновані мости та дороги: Як затопило Міжгірщину. Вражаючі кадри (ФОТО, ВІДЕО)

15
14

Вчора, 28 червня у гірських районах Закарпаття пройшли сильні дощі. Тут впродовж двох годин випала 20-денна норма дощів. Через це рівень води у річках суттєво піднявся.

Із 15:30 до 17:30 зафіксували сильні опади, з градом, поривами вітру та зливовими опадами. За дві години випала 20-денна норма дощів. 119 мм за 2 години, повідомляють в ОДА.

Як розповів у соціальні мережі Фейсбук заступник міського голови Міжгір'я Іван Кость, Злива призвела до жахливих наслідків. А саме руйнування будинків, автодоріг, підсобних будівель, мостів, а також масштабні зсуви ґрунту. Особливо постраждали села Лопушне та Торунь.

У мережі з'явилося багато фото та відео, яке вражає.




Коментарі

Б
баламут

Україна 23.30 від скромності не помре. Нормальна людина собі таке не придумає та ще таку муть писати.

1
111

Кримські гори теж колись були вкриті лісом. Але після вирубки лісу дощі з роками змили з них весь поживний грунт. Залишилася пустеля. І відновити ліси вже неможливо. Нема землі. Саме каміння.

У
Україно

Кусай за діру

У
Україна

Міжгір'я - ДІРА у горах, а точніше мижи гір .

Г
Гукан

В інформації неточність,Іван Кость,заступник голови райради,а не міського голови,а Міжгір'я - селище

П
Путін

Визнаю свою вину(

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Фірмі Ikea не вистачає сировини для виготовлення стільців,а вам шкода лісу!!!Україна це Європа і Україна понад Усе!!!Давайте допоможемо сировиною Європейським фірмам,бо тільки уявіть скільки європейських г.узиць буде сидіти на стільцях виготовлених з українського лісу,це буде наша гордість і незалежність!!!

У
Угоча

Хлопці по чому куб лісу?

Л
Льоша

є кось тут з Міжгір'я, хлопці по чому куб лісу?

М
Мойша

МУСОРа чому МУСОРа??????

М
Мукачівець

Н е х y й лис рубати, безмозгли , в джунглях у аборигенів і то більше розума як у тупого гукана із гір

З
Закарпатка

Там, где на горах нет леса, там точно начнутся оползни, может и полгоры обвалится. Корни деревьев не только удерживают воду, но и оберегают почву от оползней. Так что те дома, что устояли при новоднении сейчас могут сдвинуться вместе с почвой. Кто там говорит, что рубать леса это хорошо?

ГЛ
Гукан лепавий

Лопніть мої очі не бачити цього. Але на фоні останніх подій з коронавірусом, це все дурниця. Міжгірські учені дослідили, що переповнені реанімації і уже померло дві людини. Вважаю, що для спокою тепер маску треба носити не тільки на писку, а і на очі, щоб не пішла з очей кров. Але ж воно і далі рубає хащу. Думає, що перечекає народний гнів і буде далі рубати. Ні брате, по сьоме коліно є кому відповідати за твою пакість. Покинуть діти те місце і не знайдуть спокою ніде у світі. Не кажи, що не попереджали і не вчили.

Л
Леся

І канешно не обійшлося без фото мусора виплюнутого в лице одичалим.

Читайте також