ЗСУ влаштували окупантам "гарячу" ніч на півдні та в Луганську

4
0

В ніч проти середи, 13 липня, Збройні сили України завдали ударів по складу боєприпасів у Чорнобаївці, скупченню ворога у Чкаловому на Херсонщині та в Луганську.

Як повідомило ОК "Південь" у Facebook, нічні ракетно-артилерійські удари наших підрозділів відбулися, зокрема по скупченню сил противника у Чкаловому та по складу боєприпасів у Чорнобаївці. Двічі українськими зенітно-ракетними підрозділами в Нікопольському районі було знищено безпілотник-розвідник, якими ворог намагався викрити наші позиції та скорегувати свій вогонь.

На цьому напрямку за ніч окупанти втратили 11 військових, 3 одиниці броньованої техніки та два автомобілі.

Також, як повідомляє "Українська правда", у так званій "ЛНР" заявили, що українська армія завдала удару по військовій частині ворожої ППО.

За даними росЗМІ, як мінімум, чотири зенітні ракетні ракети були запущені за повітряними цілями на захід від Луганська. Представник "народної міліції" так званої "ЛНР" Андрій Марочко повідомив, що українська армія завдала масованого удару по військовій частині протиповітряної оборони (ППО), яка захищає небо над Луганськом.

Згодом у так званій "ЛНР" заявили, що Збройні сили України випустили по Луганську дев'ять ракет із реактивних систем залпового вогню американського виробництва "HIMARS".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також