ЗСУ захопили у полон російського командира батальйону. Тепер він допомагає Україні (ВІДЕО)

14
0

На Херсонщині росіяни бідкалися, що зникла ціла група військових разом з командиром батальйону, майором Томовим. Згодом виявилося, російський офіцер опинився в українському полоні.

Про зникнення майора росіяни повідомляли 9 серпня. Тоді ЗСУ провели спецоперацію і поблизу Козачих Лагерів провели зачистку від російських розвідників.

Про полон Томова повідомляють російські пропагандисти. Телеграм-канали публікують відео, на якому комбат 1822 полку збройних сил Росії майор Томов вказує на карті якісь позиції. Голос за кадром стверджує, що у полон взяли "цілого комбата".

У мережі стверджують, що Томов, вочевидь, здає позиції свої "побратимів" на лівобережжі Херсонщини. Адже на опублікованих у мережі кадрах, офіцер щось ретельно відмічає на карті.

До слова, активіст Сергій Стерненко нагадав, що російський офіцер дуже жорстоко поводився з українцями, які потрапляли в полон.

"Нагадаю, раніше цей окупант бив українських полонених. Навіть попри це з ним у полоні поводяться більш ніж гуманно",– заявив Стерненко.

Доля ще 17 розвідників, які зникли разом з Томовим – невідома.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також