Зухвале вбивство 18-річного рома в Мукачеві намагаються припіднести як політичні розбірки (ФОТОФАКТИ, Уточнено)

18
10

Про це свідчать публікації на сайтах, наближчених до партії "Відродження", а також заяви осіб, які спрацюють з оточенням кримінального псевдобарона Лакатоша Калмана.

Так, зранку на кількох сайтах була оприлюднена неправдива інформація, що в ромському таборі вбили активіста партії "Відродження", більше того, це зробили начебто представники партії Єдиний Центр. Її відразу ж було спростовано міліцією, яка підтвердила, що головним підозрюваним у вибвстві 18-річного хлопця є якраз кандидат від партії "Солідарність" у міську раду. Це підтвердив і обласний осередок партії Порошенка, повідомивши, що відкликає цього кандидата.

Наступною спробою перести вбивтсво у політичну площину стало розміщення коментаря координатор ГО "Народна Рада Мукачівщини" Юрія Кравчука, який досі тісно співпрацює з мережею громадських організацій, зокрема місцевим фондом Розвиток, через які Калман Лакатош і його оточення намагалися легалізуватися як представники ромської громади Мукачева.

Зараз, на місцевих виборах, є чимало доказів, що уся ця мережа працює з політичними проектами влади - Солідарність, Відродження та Наш Край. Її представники є у списках цих політичних сил та задіяні у мережі агітаторів.

За версією громадського активіста (на парламентських виборах 2012 року Юрій Кравчук був прес-секретарем кандидата від Парті регіонів  В.Шутка, який зараз очолює виборчий штаб кандидата від "Відродження" Івана Чубірка) убитий є агітатором від патії Відродження, а вбивця - від Солдіарності. І це при тому, що батько загиблого сина чітко розповів про давній конфлікт з Калманом і його оточенням і бездіяльність міліції в цьому питанні. Не враховуючи також кримінальної біографії Калмана Лакатоша і його сина, який власне і є головним підозрюваним у вбивстві та став кандидатом у депутати Мукачівської міськради від Солідарності.

Усе виглядає, як свого часу події 11 липня в Мукачеві, перевели у політичну площину, і зрештою так нікого й не покарали з безпосередніх учасників розбірок. 

Коментарі

МЗ
мукачево за БАЛОГУ!!!!

Балога НАШ !!!!!!!!!!!!!

В
Валентина

Мадам,Оксана!Для того,чтобы доходчиво донести тот бред,который Вы насочиняли,нужно хотя бы писать грамотно.В Вашей писанине по две ошибки в слове.Во первых -это стыдно,во вторых-безграмотным писакам никто не верит никогда.Вы не принимали участия в событиях на Майдане и не можете справедливо судить о нем.Может на Закарпатье Янукович и пользовался 10 лет популярностью,но здесь,в центральной Украине,к нему относились с недоверием и он не набирал много голосов на выборах.Майдан случился потому,что терпеть этого выродка сил больше не было.У Вас абсолютно не верное мышление по поводу положения Порошенко.И Порошенко и Яценюк и вся власть очень боится Майдана,а нацгвардия и армия никогда не станут воевать со своим народом!Никогда!Сейчас в стране,пусть со скрипом,но идут реформы,и мешать власти их проводить никто не станет,но,как только власть зажрется,то новый Майдан быстро ее отрезвит.Пообщаться с Януковичем,Вы можете в Ростове,куда он бежал быстрее паровоза.

А
Александр

Реальное количество наркоторговцев, которое существует среди цыган, раздуто. Нам показывают только их, и нам никогда не показывают тех цыган, которые работают, держат скотину, торгуют, учатся в институтах, мы не видим цыган-учителей, мы не видим цыган-врачей

1
1

Ми за Балогу!

АА
Алдр Александр Аалдр

Правильно сделали, что сп алили хату! В следующий раз, следующий "барон" будет вести себя по вежливее с людьми. Та и называться бароном не всякий захочет.

ВТ
Василий Ткач

слава укропам

М
Мукачівець

Кравчук,думав що ти розумний і з честю .Помилився. Шкода.

О
Оксана

Порошенко i його смотряшi гавно.Закарпаття за Балогу.Балога хоть дбае про репутпцiю партiйi,I бере до себе достойних людей.Шо Солiдарнiсть шо Партiя регiонiв зaточенi будьякими кримiнальними методами вибивати у людей голоса на презеденскi вибори.Порошенко хоче Януковича переплюнути,у якого 10 рокiв нiхто на виборах не мiг перемогти,i скинули його лише через майдан.Значит методи януковича були дуже ефективними,порошенко рiшив що так для нього буде краще.А майдана вiн небойiться бо нетакий хлюпикик як янукович,Унього тепер нацгвардия,i армия якi реально будуть будуть виконувати накази,Якщо треба будуть стрiляти навраженя,бо до майдану тепер можна приписати путiна i фсб.Як i довсix внутрiшнix проблем Украiни.

Х
Хан

Боже кто проголосует за ету партию ВИДРОДЖЕНИЯ .... горите все в АДУУУУ!У!!!!!!!!

М
Мішко

Ліпше би вичистили свої списки від всяких нечистих людей, а не тепер руками махати і пепеводити стрєлки.

Читайте також