«Зупиніть цю безглузду війну»: Володимир Кличко закликав світ економічно ізолювати Росію

9
0

Екс-чемпіон світу в надважкій вазі Володимир Кличко звернувся до світової спільноти з проханням допомогти якнайшвидше зупинити війну, розв’язану РФ проти України.

Він закликав до повної економічної ізоляції агресора, аби той не використав ці кошти для винищення українського населення. Відповідне відеозвернення легендарний боксер опублікував на своїй сторінці в Instagram.

«Це обличчя війни, яку Росія почала проти України. Знищують цивільні будинки та життя. Цю безглузду війну треба зупинити. Партнери України повинні зробити все, щоб ізолювати економіку Росії. Тому що всі їхні активи будуть використані для ракет та куль не просто для знищення інфраструктури України, а для вбивства невинних.

Ця картинка говорить голосніше слів. Зупиніть цю війну зараз. Підтримайте нас. Допоможіть гуманітарно. Ізолюйте Росію. Зробіть це зараз. Через години чи хвилини може бути пізно. Зупиніть цю безглузду війну. Зупиніть Росію», – сказав Володимир Кличко у відеозверненні, яке записав на фоні зруйнованої російськими окупантами багатоповерхівки в Києві.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також