Зупинилося серце відомого закарпатського лікаря Дмитра Мельничука

14
9

Про втрату повідомляють колеги, мережею ширяться слова вдячності від пацієнтів.

Про смерть відомого лікаря повідомили сьогодні у соціальній мережі Фейсбук його колеги.

"КНП "ЗОКЛ імені А.Новака" з глибоким сумом повідомляє про передчасну смерть завідувача відділення ЩЛХ - Дмитра Мельничука."

"Кілька годин тому зупинилося серце чудової людини, професіонала та лікаря, який тисячам пацієнтів подарував щасливі посмішки" - йдеться у дописі Elena Sukhanova.

"Клятий Ковід.... відійшов у вічність ... друг, наставник, колега. Завджи позитивний, завжди порадить і розрадить! Не віриться..." - пише Taras Firko.

Редакція висловлює щирі співчуття рідним та близьким лікаря.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДВ
До всіх

Незамінних немає - істина ! А щодо релігійних суджень , то читайте РИМЛЯНАМ 3:10 (БІБЛІЯ).

ДП
До правда 15:47

А чи знає "правда" , зо медики по всьому світу масово відмовляються вакцинуватися від covid-19 , будь-якими вакцинами ? Можливо бачать , що не бачить "твоя правда" ? Не панікуй , ІСТЕРИЧКА !

4
4matic

Царство Небесное. Вечная память. Отличный был человек. Специалист ЭКСТРА КЛАССА!!!

Х
Христина

Вічна Пам’ять чудовий лікар, добра людина як в цю це важко повірити , сімї співчуття.

В
Володя

Дмитро Васильович, людина з виликої букви яка себе віддавала професії та сімї! Сотні студентів спеціалістів вивчив! Прикрасна світла принципова людина! Вічна Память Вам! Я просто неможу в це повірити, в горлі ком а на серці тяжість!

Ш
шурик

Дорогая, давай поговорим о твоей точке зрения на феминизм и гендерное равенство...

П
правда

Очікувані в лютому 100 тис. доз вакцин - це капля в морі, просто - показуха, ніби щось робиться. Насправді, в це Укросомалі масово вакцина потрапить тільки по залишковому принципу- не раніше 2023-2024 року, коли весь цивілізований світ буде вже давно провакцинований. Тому, люди, наступні 2-3 роки бережіть себе, бо більше допомоги нема від кого чекати тільки надія на власний імунітет.

І
Іван

Вічна Память! Прикрасна людина яка відстояла своє місце в житті в всьому! В провессії в сімї при всіх! Людина без плям, принципова і з повна відданна своєму покликанню! По при всіх труднощах завжди лишався позитивним та сонячним! Світла людина, чоловік та батько! Співчуваю близьким та рідним які пліч опліч тримались один одного! Достойніша людина! Ужгород втратив видатну людину!

І
Іван

Земля пухом. Добра людина та гарний професіонал.

Читайте також