Зупинився на трасі: Закарпатця, який перевозив нелегалів затримали в Угорщині (ФОТО)

11
2

Угорська поліція заарештувала українського контрабандиста та чотирьох нелегальних мігрантів на автомагістралі М6 у районі міста Пакш.

8 січня 2021 року о 16:00 було перевірено автомобіль BMW на чеських номерах, який був припаркований на автостраді М6, що веде до Будапешта. Окрім українця, який керував транспортним засобом, в машині перебувало четверо людей, які усно заявили, що є громадянами Сирії.

Однак, вони не мали при собі жодних відповідних документів.

Тож водій та пасажири були затримані. Українцю висунуто підозру у скоєнні злочину торгівлі людьми. За угорським законом за цей злочин передбачені терміни ув'язнення від одного до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, на Закарпатті прикордонники спіймали групу нелегальних мігрантів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ПО
Пушкін Олександр

Україна може супротивлятися, ігнорувати реальність - але процес ліквідації смішного фашистського утворення по кличці Ромаріо успішно завершується: 70% його печінки вже потерпає від цирозу печінки, а рівень IQ внаслідок алкоголю скоротився на 95%. Ця трагікомедійна недолюдина сама успішно ліквідовує свій розумовий потенціал, скорочуючи за допомогою настоянки бояришніка чисельність своїх мозкових клітин: наркологи бють на сполох - до кінця 2021 року він відівчиться читати і писати.

О
Олексій

Треба було встановити на автомобіль gps маячок щоб бачити де він пересувався, замовляли тут wust.in.ua/gps-mayachok/

Читайте також