Журавльов: Наступна хвиля мобілізації відбудеться навесні. Скоріше потреби в ній не буде (ВІДЕО)

14
10

Про це військовий комісар Ужгородського ОВК сказав журналістам під час нагородження учасників АТО в Ужгороді.

Сьома хвиля мобілізації може початися наступної весни, зазначив Микола Журавльов і додав: «Швидше не буде потреби, бо якщо ви подивитесь середньостатистичні дані по всій Україні, думаю, що ми витягнемо».

Військком також повідомив, що це питання є досить важким, бо на Сході триває війна, а сили на передовій треба освіжати. «Має бути і сьома, і восьма, і дев’ята, і десята хвиля мобілізації поки агресор та банди незаконних збройних формувань не будуть зупинені», - наголосив Микола Журавльов.

Мukachevo.net

Коментарі

3
362

Відправити та освіжити треба тебе журавлику...........................Ти був в АТО сам????????????????????

ДО
до останнього

ти перекручующий слова чмошний свідомий заперевальний ГАНДОН..як і твй йобаний порошенко яйценюх і балоган.мацкаль би тя в очко виєбав чмошнику

ДД
до дід Михайло

Третина росіян хоче жити під управлінням Гіві або Мотороли . Діду Мигалю , докіть ти туй казочки розказуєш за жидів " ПОРХАТИХ " у тебе дома у русії , кункуренти ся явили у твого царя . Мигалю звіданя ( опрос ) зроблений " ЛИВАДА - ЦЕНТРОМ " . Мигалю піллі твої діла КАЦАПИ ни справимі .

ДМ
диду Михайлу

это не расизм- ЭТО ЖИДО-МАСОНО-ЗВЕЗДНОПОЛОСАТЫЙ КОГАНТСКИЙ ХАЗАРИЗМ!!!!

ДМ
дід Михайло

MUKACHEVO NET, вашими правилами забороняється, в третьому пункті, розпалювання расової, міжнаціональної та релігійної ворожнечі. Я проти ворожнечі міжнаціональної між Аріями і Словянами, я за їх обєднання і за повне знищення іудаізма-талмутизма. ( Фрагмент речи Игоря Коломойского 25 сентября 2014г. в Хайфе в честь Рош ха-Шана. (вместо предисловия) "Украинские гои — это еще более оскотинившийся народец, чем стадо русских шлепперов, доведенный до полного ослепления идеей "незалежности", превратившей их в биомассу, способную зарезать даже собственную мать во имя независимости Украинского государства. Мы взяли лишь языковое различие и надавили на историю, где выставили русских главными врагами процветания "незалежной", спустя 20 лет пропаганды мы получили идеальных бойцов против русских в виде их славянских братьев. ...теперь же любого представителя Украины убившего русского гоя будут называть героем...)- ето не расизм???

,
,

Чортовий наркот.Чуствує шо з ним скоро буде.

Ч
Читач

А чого він такий задьорганий? Наркоман?

І
Іван

БРЕХУН! 7-ма хвиля буде після виборів, у 2015-му році. Це навіть заступник міністра ще казав.

Н
Н

Сьома хвиля мобілізайії буде проходити в 2015р і триватиме до кінця грудня,не потрібно дурити людей!!!!!!!!!!!!

П
Правдоруб

Це не йому вирішувати. Чувак дуже великої думки про себе. Хай звертається до психіатра поки ще не запізно

Читайте також