Журналістів не пустили на засідання суду в Ужгороді (ОНОВЛЕНО)

10
5

Мова йде про справи захисників площі Народної.

Журналістів, простих громадян та навіть помічника народного депутата не пропустили далі вестибюлю. Охорона мотивувала свої дії усною вказівкою судді. Як стверджують юристи, такі дії є нонсенсом і для оголошення засідання закритим потрібна була ухвала суду. Тим часом справи громадських активістів вже почали розглядати. Справу розглядати має голова суду Доміцький В.В. До слова, перед засіданням двері суду були зачиненими, наче на обід, але очевидці стверджують, що такого раніше ніколи не було.

З зали засідань вийшли двоє фігурантів Томаш Лелекач та Сергій Білей. Справу Томаша Лелекача перенесли на 15 жовтня для ознайомлення з матеріалами справи, але ознайомившись з рапортом міліції він зазначає, що всі рапорти на учасників акції написані під копірку і містять неправдиві свідчення. Наприклад, що активісти тягли міліціонерів за одяг і лаялися, але на відео є докази, що такого не було.

 

Мукчаево.net

Коментарі

ФТ
Фігня то усьо

Суди - то вже не актуально. Ужгородцям більш цікава іеформація по реконструкціїї площі, що вже зроблено, що планується на наступний тиждень. Суди - то проблема оргвнізатора Олега і решти хуліганів, як постелили собі - так і виспляться.

БГ
баба Галя

Хто знає що сталось з БВІ його сьогодні знову нема на сесії ВРУ

Т
толя

ни яка власть ниє вічна , таги бота,іннись ты,завтра тебе ,яком міров уд міряєте ,таков вас...

В
відео

На тих відео, що дасть Диба, звісно нема. Але є й інші відео. Не лякайтесь, закон один для всіх, будете мати можливість подати апеляцію, маєте в команді підсудного мощного юриста Віталія.

Ц
цкукуцп

цикажі журналісти раз пишуть шо помічник депутата загинае палку а теперь унки має право хоть куди заходити? Навід у жунську баню?

Читайте також