Журналісти показали, чим відрізняється ремонт доріг в Україні та в Угорщині (ВІДЕО)

6
1

Журналісти телепрограми Абзац вирішили дізнатися, чому українські дороги не ремонтують за західними технологіями, адже тепер Укравтодор очолює колишній міністр інфраструктури Польщі Славомир Новак.

Уявіть собі, за словами прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, у цьому році на дороги було виділено 35 мільярдів гривень. Але, дорожники продовжують і далі класти асфальт у калюжі. Буквально вчора такий випадок зафіксували на Закарпатті.

А от кілька кілометрів від Закарпаття, в Угорщині, невеликі ями латають так, як нашим "працівникам" Укравтодору і не снилося.

На скільки наші дороги відрізняються від європейських, і що наші дорожники роблять не так? Дивіться у сюжеті Абзацу нижче:

Коментарі

ПД
Патріот- дорожник

Вірно сказано- нам таке і не сниться. Нам навіть приснитися не може їх зарплатня, порівняно з нашими копійчатами, які доречі з початку року ще не заплатили. Нам може лише снитися їх найновіша техніка, порівняно з нашими 30-40 річними ЗІлами і Камазами. Проте і у нас є переваги: їх керівництву також і не сниться джипи , на яких розїжджають наше керівництво і вілли у яких вони живуть, і курорти на яких відпочивають!!! Але цього ваш Абзац, чомусь не помічає (((( Чи не хоче...??? Чи не дозволяють....???? Чи за це не платять...???

Читайте також