Журналісти відвідали покаліченого коня на Рахівщині (ВІДЕО)

6
29

Центральні телеканали зацікавились жахливим випадком на Рахівщині. Там, в минулому лісник, прив'язавши до авто бідолашну тварину протягнув її по асфальту кілька десятків метрів.

Як вже розповідало Мukachevo.net, господар Каштана, так звати коня, не може без сліз, розповідати, що сталось.

Тепер Каштан лікується. Пан Юрій старанно замазує рани мазями та втішає тварину.

Дивіться сюжет про випадок від Вікна-новини:

Всю історію розвитку подій читайте у розлогому матеріалі тут.

Коментарі

ДВ
до ВЦ

І тобі тормозе дати з'їсти!!!

В
Вц

Кривдника прив'язати до уаза, здерти шкіру а потім здати на м'ясо.

Я
Я

Нрештi ми начинаеме думати головов, а не слухати тих йо....них зоозахисникiв якi ладнi людину затоптати.Чоловiк згоряча зробив неправильно,розкаюеться,просять люди пробачення,так неосуждайме,зрозумiйме.Як написано:Хто без грiха,киньте в мене камiнь!Ми би так друг друга захищали як коня,нам би цiни небуло...цiкаво чи вибачився за шкоду власник коня?

.
...

Діда з'їсти хочуть- за коника-колбаску переживають, нема їм чим зайнятися. Не розумієте що через три-чотири роки каштанчик піде на м'яско. Сам власник його здасть на котлети, колбасу, а ви тут плачите! В Україні є більші справи чим зайнятися...

КК
Кінь Каштан

Нелюдська жорстокість - це в зоні АТО над гоями.

ДГ
до Глаголи

Глагола (журналіст) ти в Донецьк, Луганськ піди там кожен день більше сенсацій! Там до людей гірше ставляться ніж до тварин, а в коника заживе, це не біда! Вже зажило! В коника не життя а малина- порівняно з людьми які живуть в зоні АТО. В каштанчика є хлів, чого немає в багатьох людей з (АТО). Бідний не кінь, а такі журналісти - селфіки, що роблять із мухи КОНЯ!

С
Співчуваю

До 20:38.Слава Богу,що нормальні люди,як Ви почали висловлювати думку.А то бідолаху Василя розтерзали в прямому розумінні слова.Він вже виглядає гірше того коня.Зоофіли чортові. Бундаше то в тобі перекрутилось чорноє з білим.Іди лясь под того коня. Тьотя,ви собі представляєте тянути коня 100 метрів.Та з нього б одні підкови залишились.Журналісти кийовські ще й нетаке напишуть.Ізверги тоті котрі людину стару затравили.А господаря Попюка навіть пальцем не кивають.Чому за ЛЮДЕЙ не рвете жили?

(
(•_•)

До зоофiлiв !! Ще раз повторяю,- хто хоче спiвчуття, то всI , хутко до лiкарнi...спiвчувати та допомагати!!! Лiцемiри з синдромом шизи!!!

Б
Бундаш

Та йсе му якийсь родак , а вадь цімбор туй на чорноє каже ош оно білоє .Ни творіться . У 64 годи такоє учинити з простим коньом , ото треба быти дибілом ! Най увін уже туй фіркать што хоче ,ото уже нич ни мінять .

Т
тьотя

Ви себе чуєте люди ,оскорбляєте один одного !Шо би ви тут не фантазували в новостях передавали за того сусіда шо коня тягнів машиною 100.метрів чи скільки .Ви хочете сказати шо то не ізверг ! Кінь то тварина вона не розуміє шо ,якась трава сусідська трава виросте друга ,не зїв він картоплю ,чи огірки про шо ви говорите .Мирна тварина не собака ,якась там овчарка шо він її пристрелив ,то тоже не вихід на то є служби визиваєш і все ,там тоже треба було поліцію на газду визвати раз не реагіровав !

А
Алекс

До 09.06.2018 15:11 Можливо сам мені скажеш таке? Діагноз кладе лікар. А дибіл тут лише ти. Шкода, шо в свої роки так мозгів і не маєш... Герой інтернета... тьфу...

С
Співчуваю

Кінь нормальний!?Ви деколи бачили нормального коня?Посліплитсьте?Своїх питомців ви ведете на харч до сусідів?Не треба бути психологом,щоб побачити портрет господара коня,який утримуючи з горем по полам тварину,робить шкоду людині,тим самим робить шкоду коню бо тварина не дає раду своїм вчинкам. ІРО,вражино роду людського,пройдися по лікарням,то побачиш,як люди мучаться,як на стіни деруться бо немають оплатити лікування!Там горлопань!

Е
Енн

Кінь дійсно нормальний, то не свиня аби сало з нього висіло

І
ІРА

ДО "співчуваю" - ти сліпий (-а) , не бачиш????? Що коник добре відгодований, нормальний газда та нормальна сім*я, в якій кінь був і є на даний момент. Якщо прикривати насилля (чи то домашнє, чи звичайне над людиною чи твариною) то і надалі в нашій державі буде насилля незалежно, чи над людиною чи над тварино ю. ТАКІ ситуації треба ПРИВСЕЛЮДНО присікати, а не "затаювати".

С
Співчуваю

До Бундаша. А май ліпше було свого коня кормити своїм кормом,а не по паскудськи сусіду загнати на сінокос. Василь не пішов у чуже обістя знущатись над твариною бо він не маньяк.Так іди пополочи мозги Попюкови чий кінь. У коня ребра стирчать. Ти такий господар,як той нетрібний власник коня!

Б
Бундаш

Шизофренія у вас ( психічне захворювання , роздвоєння особистості ) Я ни увидів оби кінь бов замучений . Нормальний сільський кінь , як и у другьіх людий .Коня мож било угнати з ділянки ціпком , взяти за ошийник , а ни тягнути за машиинов . Комусь другому мозги полоскайте !

ДА
До алекса

Я спробую сформулювати свою думку, -ти дебiл!!!! Дiагноз -шизофренiя !!!!

С
Співчуваю

До Алекса. До збісних коментаторів не звертаюсь. Почитайте покаяння п.Василя.Це не злий умисел,щодо конячки.Трапилася прикрість. Не тянув він асфальтом.Просто не миттєво відреагував,коли кінь впав.Кінь отримав легкі тілесні ушкодження,про це свідчать протоколи ветслужби. Тварина замучена власником Попюком.Який належно не доглядав за нею.Ви ж Алексе свого улюбленого пітомця не відправите на зарч до сусіда,так?То ж не треба знущатись над Василем,якщо ми люди. Раз людина покаялася це вже свідчить про її чесність!

Я
Я

Пiдтримую,паса я би тоже вбив якщо була б загроза дiтям НЕЗАДУМУЮЧИСЬ

ЯА
Я.до алекса

Тут проблема в людях,коня шкода попав пiд горячу руку,але людину так цькувати незнаючи всьойi правди неможна.

А
Алекс

До 09.06.2018 07:55 Ти щось дуже перебільшуєш... Кожен зараз буде розказувати, хто у нього сусід і бла-бла-бла. Наразі обговорюється ця проблема, а не та, що була у тебе у дворі. Хочеш переходити на особистості? Так можна, без проблем. Дауни зоофіли? Ти дурак чуть чи много?? С@ки і тд. Це шо за базар? Стид, позор! Перед тим, як щось писати, та добре подумай і сформулюй свою думку.

ДА
До алекса

А якщо до тебе прийдуть та заберуть твоё « чесно нажите добро» з холодильника , що сказал скажешь . С@ки , ви не знаете цiлоI правди , в коментуете... якось , я, особисто застрелив вiвчарку сусiда , яка любила заходити до мене в двiр( перестрибувала паркан , оскiльки дозволяла це зробити кипа цегли , яка лежала в городI сусiда бiля паркану)на яку виходила собака та перестрибувала паркан I до мене ... I сосiду говорив, попереджав , що я застрелю собаку, якщо так буде повторятись.... в мене маленькI дiти ! А коли покусала дитину вiвчарка, я ii пристрелив та отпиzD@в сусiда . Ви розумiете Дауни-Зоофiли про що йде мова !?

Т
Тьотя

До ой ,ти так не пиши ,ніхто не дав право так знущатися над твариною то не люд понятно !

О
Ой

Й*бнуті, за пса, за коня дають строк!!! Вас треба самих садити коли їсте сосиски, колбасу, рибу, курей! Цінності в вас неправильні...

А
Алекс

До Я. Тобто, якась трава варта того, щоб мучили жорстоко тварину? Це вже зовсім перебор... йому впаяти реальний строк, хай знає та відповідає по закону за свої вчинки! Матеріально відшкодувати всі затрати на лікування тварини! Хай всі срані шкуродери знають, що за це дають реальний строк! Ганьба таким людям!!

Я
Я

Треба було плакати коли худоба шкоду людям робила ,а не теперь на камеру,то крокодилячi сльози...сам знаю коли на дiлянцi файна трава то все викошували або випасали тi конченi котiшi-алкашi,i нiхто незадумувався звiдки я вiзьму сiно

П
Правдоруб

Тварюка двонога...

І
ІРА

Дуже файний, спокійний коник - шкода, що старий пердун та садист (максимюк василь) так СВІДОМО познущався над твариною. НЕХАЙ ВІДШКОДОВУЄ господарям в десятикратному розмірі вартість лікування коника, бо буде свою старість зустрічати "на нарах"...... Шкода його сім*ю, бо напевно та садюга і із них, напевно, знущається, якщо йому рука не дрогнула таке зробити. На місці господаря, я би того діда "морально знищила" за свою свійську тваринку...

БУ
Буду убивать

Однозначно-5 лет уроду.А если нет-битой переломать колени,пусть так и здохнет калекой.

Читайте також