Зустріч, де записали скандальну розмову Гончарука, підтверджується НБУ

7
5

Інформацію про зустріч "у форматі на каву” ще 16 грудня повідомили на фейсбук-сторінці Нацбанку.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що у мережу злили розмову на нараді у прем'єра Гончарука.

У прес-службі Кабміну зазначили, що не мають інформації щодо жодного аудіо чи відео запису.

В НБУ повідомляють, що на згаданій зустрічі 16 грудня,брали участь Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, Голова Національного банку України Яків Смолій, Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов, Міністр фінансів України Оксана Маркарова, члени Правління центробанку, заступники міністрів фінансового та економічного блоку Уряду.

— Зокрема під час розмови йшлося про зміцнення курсу гривні та його вплив на інфляцію та економічне зростання, — додають в НБУ.

Також в мережі з'явилась 2 частина запису скандальної наради з прем'єром Гончаруком.


Коментарі

Д1
до 13:21

Пердуне без пенсії, ти ж сам того Зеленського собі наЫкав на виборах, разом з дирявою кацапнею, інфантильними тупуватими малоросами і пудкопченими русунами.

П
пенсіонери

зеленський злодій краде наші пенсії ! людськи сльози тобі не минуть даремно все зло повернеться на його ЗЕ-голову нещастями ікі вік скоює крадійством пенсій непідняттями всим пенсіонерам від реального а не фігового теперішнього прожиткового рівня! ми непобажаємо такому крадучому по попрошенівськи президенту щастя і благополуччя здоровя йому і його дружині і нехай зеленська наволоч давиться нашими вкраденними пенсіями !

АК
А коли?

ми мвф кредити не набирали і не крали. ті ЙУЩО-ЙУЛЬКО-ЯНУКОВОЧ-ВАЛЬЦМАО-ЗЕлупани=бандиди понабирали кредитів собі розкрадаючи і нехай вони і віддають конфіскаціями їхніх накраденних кредитів з мвф мільярдів і націналізацією в них всього майна цих бандитів на користь народної держави для людей. А небравший кредити народ нічого для мвф не винен!

У
Україна

Якщо це дійсно розмова людей ,які керують економікою (активами, процесами , грішми) - тоді це катастрофа . Ще раз переконуюся , що без "розлучення" з цією незрозумілою територією , наш край падатиме в прірву і далі . І хай не тішать себе ті , хто думає , що в нього все ОК (дві свині угодовані і Мерседес біля хати) . Ви втратите ВСЕ, за неймовірно короткий проміжок часу . Навіть не зрозумієте як !

АУ
Афери усе при владі -зато стабільність

Гройсман без диплому, тимошенко без суфльора, азаров (кровосіся) ---лиш кредити знали брати МВФ до чого довели країну. А Гончарук який визнав шо він Профан в економіці---сировинна колонія олігархів

Читайте також