Звільнений голова ОДА: Уряд у нас знаходиться на Банковій

3
0

Екскерманич Хмельниччини зробив скандальну заяву та піддав сумніву управлінські підходи Банкової.

Як повідомляє «Главком», колишній голова Хмельницької облдержадміністрації Дмитро Габінет розкритикував спроби Офісу президента керувати іншими гілками влади.

«В Україні зруйнований розподіл влади. У нас по факту два Кабміни. Навіть не так – є Кабмін на Банковій (Офіс президента) і є орган влади, який називається Кабінетом міністрів, який виконує певні вказівки, що даються на Банковій. Це я можу підтвердити з власного досвіду», – сказав експосадовець в ефірі місцевого телеканалу

Думку колишнього голови ОДА розділив присутній у студії нардеп від депгрупи «Партія «За майбутнє» Сергій Лабазюк.

«Примітивне питання узгоджується в Офісі президента, що фізично неможливо», – зазначив політик і категорично виступив проти президентської форми правління в Україні.

Крім цього, Дмитро Габінет заявив, що, перебуваючи на посаді голови ОДА, не погоджувався з тодішньою кадровою політикою стосовно представників попередньої влади.

«Була чітка позиція, що посади голів райдержадміністрацій не могли посісти особи, котрі мали стосунок до попередньої влади. Хоча я вважав, що це неправильно. Адже, коли людина працювала чесно і виконувала певну роль за часів президенства Порошенка, то чому вона не може отримати керівну посаду і при президенту Зеленському. Але вже сьогодні почали призначати нових голів облдержадміністрацій, які працювали за попередньої влади. Треба судити людей за їхніми справами», – зазначив екскерманич області.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також