Звільняючи голову Свалявської РДА Зеленський випадково звільнив себе (ФОТОФАКТ)

9
6

Відповідне розпорядження з’явилося на сайті Президента України ще 5 грудня.

Люди одразу ж почали обговорювати у мережі даний факт, адже Володимир Зеленський звільнив голову Свалявської РДА у зв’язку із закінченням строку повноважень президента України. Звичайно ж йшлося про каденцію Петра Порошенка, але користувачі мережі почали бити паніку.

В одній групі у мережі "Фейсбук" цей пост набрав більше п’яти тисяч коментарів, де усі намагалися знайти розумне пояснення відставки самого Зеленського.


Нагадаємо, Mukachevo.net писало про результати зустрічі у форматі "Нормандського саміту".

Коментарі

МН
Мойша на троні .

Електорат зе клоуна.

З
ЗЕбоб

От тобі коментарі усі крім одного жжесть...Реально стадо....Ви читаєте про що пишеться...Що народ тупий...Не так поняв...І почав бити паніку...Що 73% не розуміють навіть то, що читають!!!!

D
Dmytro

Це типове розпорядження, але люди розучилися читати. Є різні типи документів - стилістика і зміст кожного відрізняються. Рівносильно, що взяти креслення і звинувачувати архітектора, що він не вміє малювати. Ідіть на банкову мітингувати, щоб розпорядження писали у віршованій формі і додавали Пояснювальну Записку в трьох томах з перекладом на мови національних меншин. Живий приклад безграмотності без краплі сорому. "... когда лучшие умы мыслили, но молчали, поскольку им затыкали рты, а худшие говорили, хотя, между прочим, могли бы и помолчать."

М
Мукачево

Зеленський лиш приступив на посаду а там написано у зв'язку з закінченням строку повноважень. Нетреба придиратися до слів.

Н
непогрішний

Офффігенннаа помилка. Більше ніяких проблем немає.Еклогія тріщить...вандали усе добивають....війна...і тд. А тут судьбоносна помілка

В
Вано

Редакція, ви там што курите, придурки?

Читайте також