Зимова технологія: На Ужгородщині теж кладуть асфальт на сніг (ВІДЕО)

6
10

Черговий випадок ремонту доріг по "спецтехнології" зафіксували на дорозі між двома селами Холмок - Коритняни на Ужгородщині.

Дорожники вчергове кладуть асфальт на дорогу, яка вкрита снігом. Працівникам не заважає те, що на дорозі лежить сніг, вони намагаються його розчистити повітродувками. 

Погляньте самі:

Нагадаємо, буквально днями Мukachevo.net розповідало про те, як на Тячівщні дорожники клали асфальт на сніг при мінусовій температурі.

Коментарі

Г
Голесо

MulidranНеее... переганяють Ваших...Ваши хоть на грунтовану снiгом рiвну дорогу кладуть,у нас асфальть всi на топанках несуть по домам квартирам,i у нас еко асфальт,прямо трава росте iз под него...недавно укладеного,Вам снiг дорогу "принiс",а наша дорога из снiгом буде у каналах...

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

У нас і так свято, якщо десь клаптик дороги заасфальтують. Не має у нас нормальної дорожньо-будівельної фірми з належною спецтехнікою, асфальт на одну кучу ссипають, а асфальтування в мороз і на сніг- це українське ноу-хау.

M
Mulidran

"теж"? оговорочка по Фрейду:)) отже - не відстають від мукачівських?

ФА
ф АКТОР

возьміть їх та постріляйте і більше нико зимов асфальт класти НЕБУДЕ БУДЕ БУДЕ І ВО ЇМ ГОЛОДРАНЦІ І ЖИБРОТА НЕУКАЗ ОНИ БОГИ І РОБЛЯТЬ ШО ХОЧУТЬ

R
Riddik

іван 24.12.2017 12:39 святки на носі. бюджет треба швидко освоїти. -----------''''''------------ Ну, да!!! )))

П
Пітьо

Роки ідуть а технологіЇ не мінявуться...

І
іван

святки на носі. бюджет треба швидко освоїти.

ДВ
для Васи

Уж лучше Санта Клауса, чем ментов-полицаев )))

В
Вася

Треба міліцію викликати і писати заяву на керівників автодору, а не просто знімати!

R
Riddik

Казахско-половецкие гены вылазят )))

Читайте також