Зимові та літні шини Yokohama

13
0

Вибір шин серед величезної кількості пропозицій сучасних виробників – відповідальне завдання. Але якщо стоїть за мету купити якісні та надійні покришки, які зможуть прослужити не один рік, варто віддати перевагу продукції, випущеній відомим брендом.

Одним із них є Yokohama. Ця японська торгова марка займає позиції лідера у сфері виробництва літніх та зимових шин. Вона пропонує широкий модельний ряд високоякісної гуми, постійно удосконалює виробничі технології та розширює асортимент.

Переваги та особливості зимової гуми Yokohama

Зимові шини виробництва цієї торгової марки мають низку переваг. Серед них можна виділити основні:

  • забезпечення хорошого зчеплення коліс із дорогою;
  • відсутність шуму під час їзди;
  • ефективне видалення з поверхні водяного шару;
  • високий рівень прохідності;
  • можливість екстреного гальмування на будь-якій дорозі;
  • наявність спеціального малюнка протектора, що робить автомобіль більш стійким на засніженій або зледенілій трасі;
  • можливість вибору фрикційної або шипованої гуми (шипована призначена виключно для експорту).

Під час виробництва зимової гуми компанія Yokohama використовує спеціальні технологічні розробки. Одна з нововведень – додавання нейлонових волокон до складу гумової суміші. Завдяки їм забезпечується надійне зчеплення з дорогою, покращується керованість.

Також до складу, що використовується для виробництва покришок, підмішують спеціальні добавки, завдяки яким з гуми видаляється водяний шар.

Більшість зимових шин Yokohama – «липучки». Продукція піддавалася численним перевірочним тестам, у яких підтвердила свою відмінну якість. Найкращі властивості гуми забезпечує складний інноваційний склад гумової суміші Ice Guard, яка розроблена у лабораторіях бренду. Вона складається зі спеціальних включень та безлічі мікрогранул, які добре вбирають вологу. Ця властивість дозволяє зменшити товщину плівки та усунути перешкоди для руху.

Такий матеріал міститься у складі всіх зимових шин Yokohama, але найкраще проявляється у гумі без шипів.

"Липучки" є продуктом, створеним за підсумками проведення хіміко-технологічних розробок. Результат виконаної роботи – гума з декількома видами протекторів, які ефективності не програють шипованим покришкам.

Особливість такої гуми полягає у здатності адаптуватися до певних погодних умов, функції поглинання вологи, завдяки чому забезпечується краще зчеплення з льодом. Крім цього, протектор "липучки" має бульбашки. Вони створюють крайковий ефект при контакті зі слизькою поверхнею дороги.

Якщо говорити про шиповану продукцію бренду, то серед її характеристик можна виділити основну – забезпечення хорошої керованості на засніженій або покритій льодовою кіркою дорогою. Навколо посадкових отворів шипів є виступи, що дозволяють запобігти випаданню шипів з покришок. Для виробництва гуми використовують суміш, специфічні властивості якої перешкоджають її деформації.

Літня гума

Літні покришки Yokohama – одні з найбільш популярних на конвеєрах багатьох японських автовиробників. Їх використовують для заводської комплектації різних автомобілів. Також їх замовляють всесвітньо відомі тюнінгові ательє. Ви можете придбати їх на сайті інтернет-магазину Дискіплюс.

Виробничий процес літньої гуми передбачає обов'язкове проходження багатоступінчастих випробувань за умов спеціальних полігонів. Територіально вони знаходяться в Нюрбургрингу (Німеччина) та Тімарі (Японія).

Протектор покришок виготовлений із застосуванням фірмової технології. Вона називається «п'ятикроковий малюнок», забезпечує кращу керованість автомобілем, мінімізує шумовий ефект. Для проектування протектора використовується методика комп'ютерного моделювання кожного виду транспорту. Це дозволяє максимально адаптувати шини до певних умов експлуатації.

Літня гума має глибокі поздовжні канали, що органічно поєднані зі стабілізуючими ребрами (вони прямі). Доповнюють загальну картину спеціальні канавки орнаментного типу. Всі ці особливості забезпечують літнім шинам стабільні якісні характеристики за будь-якої температури і дорожніх умов.

Особливість малюнка протектора – наявність великих та жорстких блоків. У поздовжніх каналів різна конфігурація. Її доповнюють широкі гідротводи, що у комплексі дозволяє швидко та ефективно видалити вологу з плями контакту. На плечовій зоні є потужні шашки. Вони дають можливість успішно долати розбиті, в'язкі дороги.

При використанні літніх покришок Yokohama можна легко зберегти контроль над машиною за умов швидкісного маневрування. Паливну економічність забезпечує мінімальний опір коченню. Крім цього, японські покришки мають добрий ресурсний потенціал – вони призначені для активної експлуатації протягом кількох сезонів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також