Житель Мукачівщини наїхав на 11-річну дівчину

9
0

З початку року на Закарпатті побільшало автопригод за участю дітей. Дві такі прикрі аварії сталися цими днями на Берегівщині та Тячівщині. Післяобідньої пори в с.Гать Берегівського району легковик ВАЗ-21099, за кермом якого перебував 40-річний житель Мукачівського району, скоїв наїзд на 11-річну ученицю місцевої школи, що рухалася дорогою. В результаті наїзду дівчинка потрапила у важкому стані в реанімацію.

Того ж дня біля с.Грушево Тячівського району легковик зіткнувся з деревом. Водій автомобіля ВАЗ-21112, 34-річний житель села Г.Потік, не впорався з керуванням, зїхав на узбіччя, де вдарився у дерево. В результаті ДТП тілесні ушкодження отримав і сам водій, і дві його малолітні пасажирки віком два та шість років. Потерпілих доставили в травматологію районної лікарні, а побиту машину—на штрафмайданчик райвідділу міліції.

Працівники Державтоінспекції краю вкотре звертаються до учасників дорожнього руху з застереженням бути особливо уважними на дорозі. Темніє тепер швидко, дороги слизькі від заморозків і лихо може спіткати як водіїв, так і пішоходів. Бережімось!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також