Житель Великоберезнянщині витягнув з чужого авто магнітолу, флешку та парфуми

9
0

Оперуповноважений карного розшуку Перечинського райвідділу міліції Мар'ян Станко викрив злодія, який поцупив з автомобіля магнітолу та флакон парфумів.

Автівку, що стояла припаркованою ще з вечора на одній із автозаправочних станцій на Перечинщині, ласий на чуже майно чоловік пригледів заздалегідь. Адже власник систематично залишав свого чотириколісного друга на заправці, а сам пішки ішов на роботу. Цього вечора, як і завжди, він залишив автомобіль на території АЗС і був переконаний, що вранці знайде своє майно цілим та непошкодженим.

Адже територія заправки вважається найбільш безпечним місцем для стоянки автомобілів: тут тобі і працівники заправки, і камери відеоспостереження. Але злодій на це не зважив. Він зламав замок на дверцятах автомобіля з боку водія, демонтував магнітолу. Побачив у салоні флеш-карту та флакон парфумів, які теж для чогось йому знадобилися. Все добро переклав до свого автомобіля та ще й бензином розжився, адже з бензобаку обкраденого авто зникло десять літрів пального. Після чого сів у власний автомобіль та поїхав.

Вранці до Перечинського райвідділу міліції звернувся потерпілий з заявою про те, що його автомобіль обікрали невідомі особи. Загальна сума заподіяних матеріальних збитків становила понад тисячу гривень. Міліція розпочала пошуки зловмисників й за короткий час було встановлено, хто і яким чином «обчистив» автомобіль.

Наразі жителю Великоберезнянщи оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, проводяться всі необхідні слідчі дії, справу невдовзі буде направлено до суду.

В черговий раз керівництво Перечинського районного відділу внутрішніх справ звертає увагу населення на необхідність посилити увагу до безпеки особистого майна, пише Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також