Житель Закарпаття сам у себе викрав авто

5
0

У чергову частину Мукачівського міського відділу міліції поступила інформація про крадіжку автомобіля марки «Опель-кадет». 22-річний чоловік, який керував автівкою на підставі доручення, також заявив, що на їхньому будинку, де він проживає зі своєю співмешканкою, розбите віконне скло і відповідно викрадені певні речі: ключі від автомобіля, гаманець із 200 гривнями і 140 тис. угорських форинтів (це близько 5.600грн.) Певна річ, таке повідомлення підняло на ноги працівників карного розшуку Мукачі

Напередодні так званої крадіжки, пояснює чоловік, вони зі своєю співмешканкою розважались у нічному клубі Мукачева «Андеграунд». Близько першої ночі вже напідпитку, між чоловіком і жінкою виникла сварка, тоді остання пішла додому, не повідомивши про це свого супутника. Трохи згодом, як Михайло помітив, що залишився в клубі сам, почав шукати дівчину. Хлопець зі своїм другом посеред ночі кинулись на пошуки жінки. З нічного клубу чоловіки подались додому, взяли автомобіль і направились у нічний заклад «Сафарі». Та нічого путнього з цього не вийшло.

Обидва хлопці під дією оковитої, приїхавши до клубу, жінку так і не знайшли. Тоді Михайло по телефону дізнається, що його супутниця  вже вдома. Виїжджаючи  з клубу додому, мукачівець наїхав на стовп і пошкодив правий бік автівки.

Приїхавши додому хлопець припаркував машину на подвір’ї будинку і пішов відчиняти вхідні двері. Так як двері були зачинені, з «найкращих» міркувань чоловік не захотів будити свою співмешканку і вирішив розбити скло на вікні і так увійти до хати. Та не вдалось зайти чоловіку непоміченим. Тоді серед ночі як жінка дізнається про розбиту машину, у молодої пари виникає ідея інсценізувати викрадення «Опеля», щоб батько не сварив сина за пошкодження машини, якою він керував на підставі доручення від батька.

Михайло, тоді ж вночі сідає за кермо і відвозить машину на ґрунтову дорогу – берег річки Латориця, поблизу с.Кольчино, Мукачівського району. Як згодом зазначає чоловік, щоб легше міліціонерам було її знайти.

За декілька днів силами працівників карного розшуку Мукачівського міськвідділу було знайдено начебто викрадений автомобіль. Та не зуміли Михайло з жінкою встояти на черговому допиті перед мукачівськими правоохоронцями - їхні покази не збіглись. Тоді нікуди було діватись і хлопець зізнався у інсценізації злочину.

За подібне діяння передбачена кримінальна відповідальність за ст. 383 ККУ «Завідомо неправдиве повідомлення.

Про вчинення злочину» та на яке покарання заслуговує вже дорослий жартівник, буде вирішувати прокуратура м.Мукачева. А батько, для якого була вигадана ця історія, звісно дізнався про автомобіль і вдвічі більше «всипав перцю» власному сину.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також