Жителі Чопа патрулюватимуть місто у добровільних дружинах

10
11

У місті відбулася нарада міського голови із представниками правоохоронних органів, військових та прикордонних частин, що розташовані в місті. Головне питання, яке піднімалося під час зустрічі – це ситуація в країні та співпраця силовиків із владою та громадою міста в цей напружений час.

Міський голова Галина Цар наголосила, що Чоп, незважаючи на різну національну, мовну та релігійну приналежність його мешканців, завжди був мирним та толерантним містом. Однак зараз у деяких сил можуть виникнути бажання використати такі культурно-національні особливості Чопа, а також його географічне положення, аби дестабілізувати ситуацію в місті. У зв’язку з цим, активні мешканці міста вирішили об’єднатися у добровільні дружини, аби забезпечувати порядок разом із правоохоронними органами.

У свою чергу останні із ентузіазмом сприйняли таку ініціативу і висловили бажання у спільному патрулюванні міста разом із його городянами. Вже найближчим часом, чопці разом міліцією обговорять маршрути патрулів, а також організують охорону життєво важливих для міста об’єктів, повідомляє портал Чопської міськради.

 

Коментарі

Н
наблюдатель

Крышу снесло у неё давненько, да не так заметно было. Но теперь это все замечают то собак по дворам фоткает, то с людей подписи собирает (за которые потом их по милициям таскают)и подлог документов делает.Борец за справедливость выискалась, а то никто не знает в нашем Чопе кто такая СТУПАК!К большому сожалению есть люди которые думают, что она ангел,но это Змеюка подколодная у которой скоро вырвут жало!И все её дружки лизоблюды и дружки (которых она не считала за людей когда работала)останутся без своего фальшивого лидера.

IA
I am

Нет. Мы Царь Галину будем убрать чем быстрее, тем лучше. Она знает, почему. Мы пожизненно не забудем ее усилия по решению языкового вопроса.

IA
I am

Нет. Мы Царь Галину убрать чем быстрее, тем лучше. Она знает, почему. Мы пожизненно не забудем ее усилия по решению языкового вопроса.

ЛС
лена скляренко

чопцы. в том числе и венгры. чтож вы столько нежных и ласковых слов тратите на эту бесноватую ступачку? от неё даже психиатры отказались:редкостный в их практике случай - рвануло крыщу, а потекло говно. И откуда у этой кобылы столько говна? Весь бы мир обосрала.

IA
I am

Царица не только Ступачке мешает, а например в глазах всего венгерского населения города ничтожна она.

IA
I am

Я не Ступачка, а коренной чопский житель.

М
Махно

Ти ступачко вже більше нікого не будеш вчити, хіба може чебуреки пекти, але з твоїх замарених кровю рук нихто не купить.Здохнеш з голоду.На панель таких як ти не беруть. А інформатори у тебе дуже хренові, скоро сядеш падло! А Царицю народ любив і буде любити, що би ти дура не робила.Хоть вішайся.

ФВ
Федя Вуйко)))

Наташе надо срочно обратиться к репетитору по грамотной речи и стилистике письма. Ато уж очень оригинальная речь для нашей местности. Уровень грамотности далек от нормы. Ну что тут поделаешь? Такие преподаватели у жоны были... или не были вообще...

ВЧ
Вітя чопський

Погоджуюсь з Наташою.Ступачко-займись сином,ато тиняєся по підвалах,як останній пес.Нюхає што попало,Порада для Ступачки-продай квартиру щось получила незаконно,продай квартиру Пр.Залізничників2а,кв.20,щось купила на тгроші ((ЧОРНИХ))-Зроби будь добра зроби пластичну операцію,бо на твою ьконопату морду,плюватися хоче.Апетит пропадає нараз.А на остальну суму -ШІЗУ лікуй.

Н
Наташа

СТУПАЧКО відчепись-ти достала вже весь Чоп.Тебе уже видіти в Чопі ніхто не жоче.Від тебе люди на другий бік переходять.Ти мерзська,пістріговата тварь.Тібі каже,що змерзиласся йому.Любовницю файну найшов собі.А ти умативай туди звідкись прийшла.А до ЦАРИЦІ ТОбі дуже далеко,Як розумом,красою,Цариця Файна жона.А ти СТУПАЧКО мало щось паскудна,та щись дурна як бидло.

IA
I am

Це абсолютнa неправда. Міська голова навіть не консультувала з чопською громадою стосовно таких питань. За 8 років царствування пані Царь Г. лише один раз провела громадські слухання.

Читайте також