Жителі Лугу на Рахівщині роздерли Шелевера та ПР (ФОТОФАКТ)

13
3

У селі Луг на двох біл-бордах пошматували символіку регіоналів та одного із їхніх представників від 72 округу.

Мешканці села Луг, обдерли рекламу з лозунгами, яку виставила Партія Регіонів, встановлену біля дороги, яка веде до Центру Європи.

Крім того, на шматки розірвали й кандидата у народні депутати  від 72 округу (Тячівщина й Рахівщина)Михайла Шелевера.

Коли місцеві побачили, що сміттям біля рекламних стендів зацікавилися фотографи, одразу прибігли прибирати. Лугівчани з усмішкою кажуть: «Як прийшов сюди, так і піде той Шелевер… Але прибрати треба, бо ганьба за село».

Коментарі

Г
Гуцул

Дивишся на бігМорді, бачиш молдованин Закурений надів гуцульську сорочку і агітує за такого самого, як і сам "гуцула"-мадяра Шелевера, як вони вдаються до всяких хитрощів. Якщо їм вигідно, паранжу одінуть, голими себе покажуть як Адам і Єва. В них одна ціль за любу ціну залишитися при владному кориті. Надіємось на те, що Гуцули стали вже свідомими і розуміють хто є хто

F
Fredy

"Крім того, на шматки розірвали й кандидата у народні депутати від 72 округу (Тячівщина й Рахівщина)Михайла Шелевера" Це просто садизм якийсь)) тут хтось статті перевіряє перед тим, як виставити на сайт???

F
Fredy

Ну це просто архіважлива новина! На думку ваших доморощених журналістів, ця новина має внести паніку в розум виборців 72 виборчого округу? Останнім часом дивлюсь, що мукачево.нет в інформаційному плані повністю підтверджує свою назву: новин з Мукачева - нет! А у нас ні про що писати, чи не має вказівки від патрона? А напишіть, будь-ласка, чому по цілому місту організовано зриваються та нищаться плакати кандидата в народні депутати В. Шутка??? Лише не треба аналогічну статтю про гнів "маленького мукачівця".

Читайте також