Жителі Мукачівщини розказали про свої проблеми

14
0

Голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар провів особистий прийом громадян, який планово відбувається кожного другого та четвертого вівторка щомісяця.

За допомогою у вирішенні наболілих питань до керівника виконавчої влади району звернулося  сімнадцять жителів Мукачівщини.

Найбільше людей хвилювали проблеми соціального захисту. Громадяни зверталися про допомогу у газифікації житла, ремонту будинків, працевлаштування  та медикаментозного та пенсійного забезпечення.

Також традиційними для кожного з прийомів громадян голови райдержадміністрації є проблеми земельного характеру. Зокрема, у день прийому з цього приводу звернулися троє  громадян. По кожному з питань відповідно до резолюції  голови райдержадміністрації Токаря Іллі Івановича будуть створені спеціальні комісії для їх детального вивчення та вирішення.  Були й випадки, коли мешканці району зверталися за консультаціями або ж роз’ясненнями через необізнаність із законодавчою базою. 

За підсумками прийому на кожне зі звернень головою райдержадміністрації прийняті відповідні резолюції керівникам структурних підрозділів або ж служб району, деякі прохання голова райдеражміністрації зумів вирішити того ж дня. Всі вони мають бути розглянуті відповідно до законодавства у  місячний термін.  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також