Жителі Мукачівщини вимагали поліпшення житлових умов

10
0

У вівторок, 14 червня, голова Мукачівської райдержадміністрації провів особистий прийом громадян, під час якого до нього одноосібно та колективно звернулись одинадцятеро громадян.

Турбувались мешканці сіл та селищ Мукачівського району з приводу приватизації земельних ділянок та встановлення меж між ними. Залишається нагальною для багатьох городян проблема поліпшення житлових умов. Актуальним також для кожного з прийомів є питання матеріальної допомоги на лікування важкохворих.

Кілька громадян з села Бобовище клопотали про нагальну для населеного пункту проблему - відкриття додаткової групи у дошкільному закладі. На сьогодні є багато бажаючих родин віддати своїх малюків у дитячий садок, однак немає вільних місць. За словами голови райдержадміністрації подібні проблеми є майже у кожному населеному пункті. І вони не залишаються поза увагою районної влади, та для того, щоб відновити роботу дошкільних закладів потрібні кошти, яких в бюджеті не завжди вистачає.

Однак, пріоритетним напрямком роботи райдержадміністрації є максимальне сприяння у забезпеченні дітей дошкільною освітою. А отже, поступово вживатимуться заходи з відкриття додаткових груп у кожному з населених пунктів району, де в цьому є потреба.

Під час прийому жодне звернення Ілля Токар не залишив без належної уваги та детального роз’яснення. Він потурбувався про те, щоб у межах правового поля, допомогти людям вирішити назріле питання. Конкретні доручення з порушених проблем голова райдержадміністрації дав і відповідним структурним підрозділам.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також