Жителі Рахівщини власними зусиллями ремонтують дорогу (ФОТО)

13
23

Мова йде про село Костилівка.

Як повідомила голова Костилівки Ольга Сметанюк, небайдужі власники авторанспорту надали для ремонту цемент (просили по 1 мішку, але хтось давав і більше), 2 бетономішалки та інший реманент, гравій, пише rakhiv.in

За перший день вже було відремонтовано близько 300 м. дороги. 

Коментарі

Р
Рипигу

не тупи Вел.Бичків, за шо я маю платити самі великі в світі податки?Збався од рабства.

ВБ
Вел. Бичків

Тепер за ці місяці надходження до бюджету по областях 105% від запланованого, у такий тяжкий час - це показник правильного формування нац. доходу? Поїздки міністра економіки на роботу на метро, Яценюк літає закордон за свій рахунок, скоротили армію дармоїдів, продають весь автопарк Кабміну, дали 7 мільярдів на армію, по 5-6 тис рядовим, Порошенко не тратит на Межигір"я вертольоти і сина-мільярдера, і так далі - це правильний розподіл нац.продукту? А скільки ще кожен з нас може зробити аби не було хронічного недофінансування, даже на ті самі дороги! Але най хтось інший тото робит, а ми будемо заходити на сайт і тупо ржати )) Шкода

ВБ
Вел. Бичків

Но а я шо кажу? Україна прекрасна, перспективна і багата, українці працьовиті і талановиті. То шо у нас цілеспрямовано нищили українську гідність і гордість, любов до Батьківщини - це поправимо дуже скоро. Але знову "там", "у них". Шо вам мішає зробити у нас, як у них? Хто тут зробить як ми хочемо, як не ми самі? Хто і шо вам мішає заробляти на 10 яблук і голубці з мясом? Світова змова, жидомасони і місячні затемнення? Ага. Шо вам мішає вибрати владу яку служить громаді? 14 мільйонів туловіщ, які голосували за януковича у 2010 - це ваш вибір?

ДВ
до Вел. Бичків

Україна не бідна. А Україна це що? Україна - це українці, а вони бідні, і бідні дуже. Не бідні пара сімей, корті обікрали країну за 23 роки. Середня зарплата в Україні-це коли 1 людина отримує 500000,а 100 інших по 1500.Тоді в середньому вони мають по 6000 грн.У Петра 10 яблук, а в Івана - 0. В середньому в обох по 5 яблук. Чиновники їдять м'ясо, а я капусту - в середньому ми їмо голубці. Дружина директора Лариса спить з усіма, а касирка Галя не дає нікому, але в середньому вони обидві курви...

ВБ
Вел. Бичкову

Україна не бідна, а одна із найбагатших країн Європи, де проживають одні із найбідніших громадян із-за неправильного розподілення національного продукту. В розвинутих країнах кожен займається своєю справою- пекарь пече хліб, вчитель учить, правоохоронець стоїть на сторожі закону, лікарь лікує,а дороги будують та ремонтують фахівці,які мають відповідну техніку, кваліфікацію та необхідні документи на проведення даних робіт, тому такі дороги. В нас люди шукають вихід, або хтось займається чеговою показухою. Владу там теж вибирають таку, яка служить громаді.

ДВ
до Вел. Бичків

Стормози ще шото. Клоун №1 на Мукачево нет, інколи заходимо тупо поржати з твоїх писанин. Тебе почитати, так ти сам і відбудовуєш всю країну і кормиш і мало не дотації роздаєш всім регіонам. Так дєржать !! LOL ) P.S. А шо нюхаєш?

T
triton

Вел. Бичків: я платив...позирав...айбо 23 роки гноби, це забагато. Щось довгий урок на єнноє людське життя)

Р
Русский

Дороги ремонтируете сами, армию финансируете сами, на операции больным детям собираете сами. А зачем вам государство?

І
іван

Треба провести двобій Закарпатец vs вел.бичків..

ВБ
Вел. Бичків

Я не спорю, державна влада тоже грає велику роль, і ще донедавна вся країна робила на межигірські мільярди і синка-стоматолога. Нічо, буде Україні файний урок. Але і відношення рядової людини до своєї Держави (області, вулиці, села, сусідів) має дуже велику силу. Без участі і допомоги кожного з нас нічо не получиться в України, сисе треба розуміти.

ВБ
Вел. Бичків

triton А от тепер чесно подумай - чи ми заплатили стільки податків, аби"сьмо вимагали від держави всьо то шо хочемо? Нові дороги, школи, лікарні, великі пенсії? Наша область на 150% чи 200% дотаційна, Київ нас догодовує, бо наші всі піднімають економіку Чехії і росії - то звідки наповниться бюджет, з воздуха? Платім, працюймо, розбудовуймося і буде всьо добре. А тому сегіньови, шо писав нижче - то у вас, контужених совків начальство, а у нас - рівноцінна, рівноправна громада :)

ДT
до triton

Не знаєш як то робиться в нас? Начальство спише на покраску перил мосту 50 000 грн, а в реальності куплять краски за 179 гривень і його сусід Вел.Бичків з цімбором покрасять міст за фляжку самогонки і пончик. Остальні гроші підуть на постройку хижі начальнику і оплату по 90 гривень на день Вел.Бичкову за роботу на стройці.

T
triton

Вел. Бичків, це все файно. ЛЕМ! Мож самостійно побудувати дорогу. Мож не чекати від державі нич. Збудувати хижу...мож...мож... Питання- навіщо мені держава, котрів я плачу налоги а дістану взагалі НИЧ? Де ці гроші? я не хочу такої держави.

ВБ
Вел. Бичків

Це зробили і будемо робити ми - і я, і він, і вона - ми, громада Вел. Бичкова. Як і громада Костилівки, Тячева, Мукачева, Ужгорода. Які не чекають, як тут один пише, шо керівник області чи району, чи обком партії, чи добрий дядя з Києва або ООН, прийдуть, все покажуть і розкажуть, дадуть команду, профінансують, постелять подушку і спати покладуть. А роблять шо можуть, малі справи, з яких складаються великі справи. Коли з останньої совкової голови вивітриться комуно-бидлізм, безвідповідальність і апатія до всього, що поза порогом твойої квартири - тоді буде Україна процвітати.

Д
дороги

Дороги на Рахівщині зараз в такому стані як були в 2012 році. Стан доріг - один з основних показників роботи державних органів влади. Які дороги, така влада. З кожного проданого літра бензину кошти знімаються на будівництво та ремонт доріг, а в чиїх кишенях зараз осідають ці астрономічні суми? Є надія, що новий президент приділить відповідну увагу даній праблемі.

М
Марианна

Молодец Вел.Бичкiв!Возьми с полки пирожок!))

ВБ
Вел. Бичківу

Ти так гарно як керівник області або вснсвіту все проаналізував, хто і що зробив, а що з перерахованого зробив ти? Коменти тут строчиш - звітуєш про виконану нима роботу? То ту і без тебе можна прочитати.

ВБ
Вел. Бичків

Підприємці і громадяни у Бичкові тоже полатали основні дороги, попідсипали допоміжні, скинулися на дит. майданчик, допомогли пенсіонерам пасками на Великдень... Міст покрасили у жовто-блакитний, ми ж українці, не Марианни якісь )) І не лиш у Бичкові, так у кожному селі і місті, хотя би із цього сайту видно. Але де то може бути таке для лоха неваловшного, лох і у себе у під"ізді не закрутить лампочку, як перегорить, буде ходити у ЖЕК скиглити, не би ще й для других шось добре зробити. Україна виновата, правда? ))

ВБ
Вел. Бичків

Я хоч і дурний лох,зате патріот.

У
Укравтодор

молодцы, хлопці, Вел. Бичків, тоже не сиди в інтернеті, бери свою бригаду, і роби дорогу до Ужгорода, я потом оформлю бумаги і получу гроші, чим вища ціна бензину тим більше в мене бабок, а дурні лохи най роблять.

М
Марианна

А кто-то деньги которые выделены на ремонт дороги, потратит на себя :).Не забудьте после ремонта выкрасить в жовто блакитный цвет!!!

ВБ
Вел. Бичків

Я маю бригаду робочих 150 будівельників, якщо потрібна допомога в будівництві - звертайтесь, як щирий патріот візьму всі розходи на себе.

ВБ
Вел. Бичків

Молодці! Оце і є патріотизм. Не скиглимо і не бідкаємось на сисю бідну Україну, а самі робимо для себе і для України.

Читайте також