Жителі Ракошина жаліються на сусіда, який вивів з хліва трубу прямо у кювет (ФОТО)

15
9

До редакції Мукачево.net звернувся читач, який попросив оприлюднити проблему яка склалася в Ракошині, що на Мукачівщині.

Як розповів читач на початку вулиці Завоцька є подвір'я з хлівом, саме з нього у "кювет" витікають відходи які ніхто не прибирає.

Жителі села кажуть, що поганий запах, хоча це легко сказано, псує життя всім сусідам.

"Це уже стоїть там десь 2 роки, власник будинку на скарги сусідів не реагує, а в сільську ради люди бояться іти", - написав читач.

Мукачево.net

Коментарі

M
Malala

1.вул. ЗавоДСька 2. Житель вул. Калініна, але тим не менше

І
Іван

А ви підіть у Чинадієво, там кожна хата по вул. Шевченка, Ромжі, повиводили каналізацію у р.Латорицю !!!!!!!!!!! І всі знають, і голова села, і санепідемстанція, і РДА, і екологія.

Я
Ярослав

Захист, ні в одному селі не має каналізаційного проводу всі стараються якось зробити уже хоч не в стічну яму то в кювет" але і це жах. На мою думку таке недбальство треба наказувати по повній і лупити штрафами, а не лише заставити вичищати канаву як би це мало бути!

З
Захист

Молоко всі люблять, а зробити каналізацію в селі ніхто не береться. І люди долучаться коштами, лиш організуйте, тобіш займіться прямими обовязками, а не збирайтеся у сільраді по поводу без повода.

А
Антон

Нет это проблема уже стоит давно, я сам не один раз проездом видел этот кювет так как я таксист, но не кому не посоветую подышать таким свежым воздухом. Думаю месный голова увидит этот пост и хоть что то заставит сделать их.Но на его месте я б заставил их чистить весь кювет в районе 30 метров от этого стьока.

П
пти

а де труба?

П
Петро

Це проблема не лиш Ракошина, але й усіх сіл, бо каналізації нема ніде. Як член виконкому Ракошинської сільради повідомляю, що це питання обговорювалось і дано доручення сільським ноловою навести лад.А після 20 квітня буде проведений рейд косісією, до складу якої увійдуть відповідні служби і штрафуватимутт. Повідомлення розміщені по селу. Та зато майже і бояться іти в сільраду, бо то усі так роблять

В
Васьо

Або учинити реверс із кювету.

В
Васьо

Завести му трубу назад до хыж )).

Читайте також