Жителі селища Липівка перекриють трасу Київ-Чоп

8
0

бо проти шкідливого виробництва у себе під боком

На знак протесту проти будівництва на території селища Липівка Миколаївського району Львівської області цеху гарячого цинкування виробів зі сталі й чавуну громада колишнього режимного містечка СБУ збирається перекрити трасу Київ-Чоп. Про це сьогодні, 29 жовтня, повідомив кореспондент ЗІКу.

Самовільне будівництво здійснює ТзОВ «Технологічний центр із захисту металів від корозії», яке в 2005 році викупило колишні гаражі СБУ і незаконно отримало земельну ділянку на території селища. Цех облаштовується без належно погодженої документації і попри те, що комісія Миколаївської районної ради заборонила це будівництво.

Громаду Липівки найбільше обурює той факт, що шкідливе металообробне виробництво збираються запустити в безпосередній близькості від соціальних об’єктів Липівки. За 25 метрів від колишніх гаражів СБУ знаходиться шкільний спортзал, за 62 – амбулаторія, за 100 – школа.

Як повідомив ЗІКу депутат Миколаївської міської ради, житель Липівки Віктор Дяков, акція протесту запланована на 30 жовтня.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також