Жителі Тячівщини вимагають відновлення автошляху у селі Усть-Чорна

8
0

Вчора, жителі села Усть-Чорна, що на Тячівщині, вийшли на центральну вулицю, щоб привернути увагу до дороги жахливого стану.

Як зазначали протестувальники, громада вже зібрала необхідну суму коштів на оновлення шляхів й чекають, коли роботи будуть розпочаті, пише tyachiv.com.ua

Мітинг усть-чорнянців підтримали сільські голови Лопухова й Руської Мокрої, у чиїх населених пунктах теж очікують на оновлення шляхів. Вислухати протестувальників приїхали представники районної влади та представники силових структур району. Вони повідомили громаді, що вимоги усть-чорнянців будуть виконані, як тільки придбають гравій. Мітинг розійшовся, однак громада пообіцяла у четвер знову перекрити шлях, якщо на дорозі селища не почнуться ремонтні роботи вже на цьому тижні. Про це повідомили у селищній раді Усть-Чорної.

Як стало відомо виданню, філія «Тячіврайаводор» проводить наразі ямкові ремонтні роботи у с. Красна у напрямку Дубового. А дороги з гравійним покриттям, якими є шляхи у напрямку до Усть-Чорної, відновлювати будуть тільки після того, як завершаться всі ямкові ремонти на автошляхах з асфальтним покриттям. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також