Жителя Великого Березного вбили з рушниці

5
1

Щось недобре коїться останнім часом у невеличкому райцентрі Закарпаття Великий Березний. Спершу тут підпалили іномарку, яка належить місцевому підприємцю, припарковану вночі на подвір’ї будинку, де проживає її власник. Далі зловмисники понівечили палицями інший легковик і прокололи на ньому шини. Відтак застрелили людину! І до всього цього, як з’ясувалося, причетні одні і ті ж зловмисники, яких тепер розшукує міліція…

 

Машина загорілася на подвір’ї будинку місцевого 37-річного підприємця, до приїзду пожежних вогонь встиг знищити передню частину авто, капот і відсік двигуна. 
 
Того ж дня в Березнянську ЦРЛ потрапив з вогнепальним пораненням живота та стегна 30-річний житель міста, в якого стріляли вночі на вулиці райцентру з мисливської рушниці. Пораненого чоловіка «швидка» доставила в лікарню, де він, на жаль, невдовзі помер. Як з’ясували правоохоронці, в потерпілого стріляли, коли він під’їхав на автомобілі ВАЗ-21120. 
 
Далі в райвідділ міліції звернувся із заявою 27-річний місцевий житель, родич попереднього потерпілого. Заявник повідомив, що його автомобіль ВАЗ-2101, припаркований вночі на вулиці райцентру, побила палицями й проколола шини група зловмисників. 
 
За скоєння всіх оцих злочинів міліція розшукує групу  жителів В.Березного віком 17-40 років, які можуть бути озброєні мисливською рушницею та пістолетами для відстрілу гумових куль, так званою травматикою. За даними фактами порушено три кримінальні справи за статтями: «Навмисне вбивство», «Хуліганство» та «Пошкодження майна». Мотиви всіх цих злочинів повинно встановити слідство.

Коментарі

S
sovist'

Громада Великого Березного задумайся.Покарати вбивцю справа честі для кожного, бо не дай Бог завтра прийдуть ВАС стріляти і не скажете "Моя хата скраю я нічого не знаю".

Читайте також