Жителів Мукачівщини просять повідомляти про підпільні "казино" у районі

5
8

Як повідомили Мукачево.net у прокуратурі, наразі у місті над Латорицею та його району, проводиться перевірка дотримання вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

В зв'язку з цим прокуратура просить громадськість повідомляти про відомі факти незаконного розміщення гральних апаратів та здійснення незаконної гральної діяльності на території району.

Про це, можна повідомити прокуратуру району за адресою м. Мукачево, вул. Валенберга, 7, або по телефону «гарячої лінії», на який приймаються повідомлення про випадки таких правопорушень за номером (03131) 2-25-00 з 09.00 до 18.00 год. 

Нагадаємо, нещодавно у Мукачеві закрили всі гральні зали "Фаворит-тото".

Коментарі

Х
ххх

всі заведенія лото рояль тільки косять под лотерею а удну повні зали апаратів. знаете самі де знаходятся!і ко газда!!!

Е
Еколог

бля ну і показуха нас простих людей вообще за биків держать , ШАНОВНА ПРОКУРАТУРО любий першокласник вам покаже де суть апарати у вариши , стаття тупо для колхозників , автору галочку покладьте у трудову

Р
рок

Років 30-40 тому якщо менти нахамили то при згадуванні про те, що підеш напишеш скаргу в прокуратуру обсикалися, а тепер це одна БАНДА.

Р
рок

Років 30-40 тому якщо менти нахамили то при згадуванні про те, що підеш напишеш скаргу в прокуратуру обсикалися, а тепер цеодна БАНДА.

Р
рок

А у нас прокуратура як КІТ БАЗІЛІО з Буратіно, бачить те що їй вигідно.

ДТ
до Тіма

підтримую на всі 100%

ДП
До прокурора

А *миттєві державні лотереї*до якої категорії відносяться???

Т
Тіма

Дешева показуха. Міліція кришує ці заклади, хай у своїх співробітників попитають. Дільничі міліціонери для чого?

Читайте також