Жителів Сваляви атакує грибок (ВІДЕО)

7
0

Підвали Свалявських багатоповерхівок заражені домовим грибком.

Від нього у людей нерідко з являються захворювання органів дихання від елементарної алергії до астми та задухи. На цю проблему місцева влада не реагує, незважаючи на численні скарги мешканців багатоквартирних будинків.

Грибок у підвалі Свалявської багатоповерхівки з’явився не вчора. Постійно вологі та проржавілі труби водопостачання, каналізаційна мережа також не в ідеальному стані, земля в підвалі ніколи не буває сухою.

Пані Марія живе на першому поверсі  багатоквартирного будинку на вулиці Головній 68 вже багато років. Про грибок у  підвалі будинку дізналась випадково, і з того часу регулярно звертається то до місцевого ЖРЕПу то до міського голови з проханням вивести заразу, адже грибок вже дістався і до неї в квартиру.  Єдине що зробили комунальники -  зчистили цвіль зі стін віником, а труби обгорнули ізолятором, розповідає пані Марія.

Втім, проблеми це не вирішило. Доведена до відчаю пенсіонерка вже б і ладна звернутись до прокуратури, проте в правосуддя в цьому випадку вона не вірить.Тож куди можна звернутись в Сваляві зі своїми комунальними проблемами пані Марія вже і гадки немає. А тим часом домашній грибок в її квартирі, що лізе сюди з підвалу незважаючи на всі ремонти, продовжує отруювати життя літньої жінки. 

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також