Жителів Тячівщини "нова влада" звинувачує у провокаціях. Закарпатці обурені (ВІДЕО)

12
3

На Тячівщині, де найбільш ефективно в області ремонтують дороги, місцевих почали звинувачувати у провокаціях, коли ті виступили з ідеєю виділити кошти додатково на ремонт доріг.

Заява голови ОДА Геннадія Москаля про те, що колишній т.в.о. голови Тячівської РДА Василь Йовдій, цитую: «За 9 місяців при владі пальцем об палець не вдарив, щоб відремонтувати дорогу» викликала справедливе обурення в тячівському районі, адже тут, за останній кілька місяців стартувала масштабна програма з ремонту місцевих доріг, завершити її планували до жовтня.

Далі про те, що обурило людей в Тячеві в той час, коли там ведуть активні ремонтні роботі, які ініціював вже колишній т.в.о. голови РДА Василь Йовдій.

Коментарі

З
закарпатець

Г.Г.ображає тисячі закарпатців, коли говорить, що за 13 років не побачив змін.Тактика фестивалити і піаритися вже для нас не спрацьовує. Треба показувати реальний результат в економіці, підвищенню рівня життя закарпатців. а не йти першим в списку(це ми з Вами Г.Г. вже проходили, памятаєте 13 відсотків провладної партіі на чолі з Вами?)

Й
йовжий

Зайда най іде собі на малу родіну і знимае соплименників із смерек.

Т
тячивець

вася йди до биса

Читайте також