Жителька Чинадієва порізала 3 п'яних односельчан, захищаючи свого сина та чоловіка

13
15

За даним фактом триває досудове розслідування.

До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них звернулися троє мешканців селища Чинадієво. Лікарі діагностували в одного з чоловіків проникаюче ножове поранення грудної клітини, в іншого - множинні непроникаючі поранення, а в третього - ножове непроникаюче поранення голови.

Зі слів потерпілих, їх порізала ножем 26-річна односельчанка.

На місце пригоди прибули правоохоронці. Як з′ясувалось, перебуваючи з сім′єю в м.Мукачеві, 23-річний житель смт.Чинадієво зустрів свого 26-річного односельця. Після посиденьок у барі сімейна пара запросила чоловіка до себе в гості. Вже вдома між захмелілими чоловіками виник конфлікт, далі бійка.

Ображений гість вийшов з будинку та покликав на підмогу двох своїх товаришів віком 23 і 44 роки. Утрьох повернулися до будинку, один із них тримав у руках ніж. Непрохані гості почали лупцювати господаря та погрожували його 26-річній дружині. На крики до кімнати зайшов 5-річний син господарів. Дитина стала плакати, й розлючений один із нападників ударив хлопчика ногою в груди.

Господиня, рятуючи дитину й чоловіка, вхопила кухонний ніж і почала ним завдавати ударів непроханим гостям. В результаті всі троє опинилися в лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Також вирішується питання щодо притягнення до відповідальності зловмисника, який ударив дитину.

Інформація Мукачівського МВ УМВС

Коментарі

ЗП
Захисник прав людей

Вона захищала свою сім'ю вдома, то яке покарання може бути? Роми відстоюють свої права гуртом, а ми не можемо жихиститись від нападників, бо нас посадять? Чи потрібно чекати, коли наших рідних повбивають?

Д
ден

Нічого їй не буде!Не сяде 100%.Там стан афекту був присутній...у такому стані людина переживає дуже сильні емоції, і не може контролювати свої дії.Навіть за вбивства скоєні у стані афекту нікого не саджають. Максимум - умовне покарання. Але є ще один ньюанс...А чи не була вона часом п,яна?Стан афекту- помякшуюча обставина, алкогольне спяніння- обтяжуюча!

П
Підгоряно

Засудять жінку? Де би нєт! За то що захистила дитину і чоловіка, такого що треба було го захищати? Лиш не ніж треба було брати в руки, а чугунну палачінташку і цілити сволочам ниже пояса спереду, тоби було діло! Вона їх не поубивала, а другий раз най фатьови знавуть, ош і жони бувавуть валовшні на многоє! Давно казали так- кіть у Чінідьові не убокрали, а в Підгоряні не побили,то мош іти через цілий світ. Айбо панове, Чінідьово уже доганять Підгоряно! А смілій жінчовці із Чінідьова- респект!!!

4
444

засудять по статті перевищщення мір самооборони

B
Bohdan

В Україні ідіотські закони самооборони. Майже завжди виходить що обороняючися не може завдати більшої шкоди ніж йому завдав нападник. Такшо потрібно чекати поки тебе не поріжуть і вже потім починати захищатися. А то шо коли хтось до тебе заходить самовільно в хату з ножом, починає вашу сімю бити, а ти захищаєшся і на тебе відкривають справу - то взагалі ідіотизм. В Америці наприклад в такому випадку маєш повне право перестріляти нападників і поліція тобі ще й подякує.

Н
Наташа

У россiйi давно розрiшили травматичну зборею для самооборони.Но по статистицi Iз 10 случайiв використання такойi збройi, 9 случайiв закiнчуеться судом проти власника травмата.А тут жiнка трьох ножем порiзала.Це серьйозно,I перебор самооборони.Якшо каждий обижений буде хвататись за нiж i кидатись на людей,то дiaгноз.Сiмейка алкашнi,самi до себе позвали,потом напойили,побили бiдолагу,тот покликав друзiв а сiмейка ix щей порiзала.Потом начинаються казки,дитина плакала,вони самi i т.п.Опасну пьяну алкашню бабу i чоловiка в клiтку.

К
Комент

Шановна редакція! Коли пишете подібну таттю - пишіть від А до Я, а не с1р1ть буквами,вибачаюсь за слово! Проти кого відкрито кримінальне провадження?! Жінки чи нападника,котрий спершу був з ножем??? Бо нічого не зрозуміло. Чи ще не оприділилися в кого більший гаманець? Ви так пишете,а наша міліція так робить... Нема слів! P.S.: cvxcv іди ти лісом! В Мукачеві досить білбордів для реклами! Заплати і рекламуй!!!

C
cvxcv

ВАЖНО читать Всем!!!!! КАК платить за комуналку в 2 раза меньше (подробная схема)!!!! -- http://novinu.2sms.ru

В
Василь

Якби не смілива жінка, хто його знає як би ті троє побили би її чоловіка та й можливо і усю сім'ю. А жінці ще й приписують статю кримінального кодексу.

И
Испанець

Як кажуть!!!калап долив!!!!реткий случай))таку людину немають права судити,нагородити и в милицию на роботу,там таких храбрих людей нехватае!!!

Я
Я

Жінка молодець !!!

Я
я

У нас хто захищається тот ще й крайній буде.У нас є прокуратура наприклад Демко- шоб він здох - знав перекручувати ніби постраждалий навпаки злочинець - тот хто бив ще й оказався постраждалим.Звичайно за доллари не просто так бо просто так було би всьо по закону але у нас є валюта яка міняє правила гри.Хто згідний?А жінка звичайно молодець у себе в хижи має командувати тот хто хазаїн а не гость.

R
rem

Треба спочатку провести судово-прокурорську реформу, головним етапом якої має бути звільнення всіх актуальних судей та прокурорів.

В
віталька

Ану, копніть мене в голову- Жінку,яка ЗАХИЩАЛА ЖИТТЯ свого 5-річного сина и недуйдавця-чоловіка будуть судити по "ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження)"-ще хтось щось буде мичати про "спраВидлиВе судове законодовство україни та її пАкращення, життя-пА нАваму" ? бггг

ТІ
Так і треба

Жона молодець не розтірялася, а то хр. го знає шо би було.

Читайте також