Жителька Виноградівщини скаржиться на некомпетентність та грубість з боку водіїв автобуса

25
3

Днями, до редакції Мукачево.net надійшло повідомлення від жительки смт.Королево, яка щодня доїзджає до свого місця роботи на громадському автобусі, та практично кожного разу зустрічається з проявами грубості в бік пасажирів водія автобусу з номерним знаком "АО 6193 ВА".

В свою чергу жителька відмітила, що це непоодинокий випадок такої поведінки водіїв.

Тому вирішала коротко розповісти свою історію:

"Я працюю у місті Виноградів, вихователем в ДНЗ. Дитсадок знаходиться на в'їзді в місто, неподалік є автобусна зупинка, та чомусь один з двох водіів не хоче там зупинитися, а везе мене аж до центра міста, що потроює мені відстань, яку я повинна пройти у зворотню сторону.

Щоразу, за зміни цього водія, я вимушена ходити пішки, бо він не зупиняється на автобусній зупинці біля школи №4 міста Виноградів. Ця прикра ситуація продовжується вже другий рік, хоча я його просила зупинятися, та попереджала неодноразово, що пожаліюся у відповідні органи, та він кепкує. Не знаю, що потрібно робити аби водій виконував своі безпосередні обов'язки".

Нагадуємо, проблема взаємовідносин водій-пасажир є типовою не лише для Закарпаття, але й для України загалом. 

Нещодавно, на засіданні міськвиконкому Мукачева, осбливо активно обговорили питання пасажирських перевезень у місті та відносин між водіями й пасажирами. 

Мукачево.net

Коментарі

1
123

Шановний, наступнього разу катаючись в цьому атобусі, попросіть у водія паспорт маршруту де чітко зазначене єдине місце зупинки-кінотеатр Промін. Те, що є атобусна зупинка не означає, що кожному автобусу там потрібно зупинятися!

ДД
до ДЕБІЛА 123

Там є вказано ,що там є остановка.Відкрий очі тупі.Ти майже воділа.

1
123

Наскільки мені відомо, автобусна зупинка біля школи №4 в м. Виноградів не входить в список місць зупинки даного маршруту.

Читайте також