Життя закарпатської еліти: як прокурор області відпочивав у клубі з пристрасною панянкою

3
51

У мережі оприлюднили відео, на якому людина надзвичайно схожа на головного прокурора Закарпаття Володимира Гаврилюка відпочиває у одному з нічних клубів Ужгорода.

На одному з відео пара мило бесідує за одним із столиків, а на іншому – вже на барі – пристрасно танцює.

Відео активно поширюється соцмережами з відповідними коментарями від місцевих активістів та блогерів, і вже стало топ-темою суботи.

Далі – без коментарів. Попереджаємо, на відео нецензурна лексика!

Нагадаємо, що Володимира Гаврилюка призначили прокурором Закарпаття у липні цього року.

Коментарі

З
зак

Се тот прокурор, що треба два роки ходити, щоб раз до нього на прийом попасти?

О
Олександр

Шосте удалили відео? правда очи коле? доки будуть какі продажні прокурори яких можна купити за пи .ду порядку не буде, при живій дружині ходити з проститутками , проституція в уКРАЇНІ ПОЗА ЗАКОНОМ,І ХТО ЇЇ ПІДДЕРЖУЄ МАЄ СИДІТИ НА ЗОНІ....

К
Краянин

А чому їх сюда виклали? Всі кабаки області забиті такими парочками. Ці чим заслужили? І ко дав право на такоє?

М
Мартин

Шо за фіговина? Двоє людей потанцювали, попили кавилю, може мало з конячком...ЦЕ ТЕРЕР ЗЛОЧИН ?

Х
хабар

небояться не людей ни бога хабарники срані кришують наркобізнес іперевоз контробанди мафії з простітушен біля людей позор всій закарпатській прокуратурі хабарників.судьби люду рішавуть бачать як

М
мішо

не вірю ош нико не знає про неї нич

ПЩ
поки ще Закарпатець

до Закарпатець, дома жона

М
мішо

а што за єдна ко її знає?

З
Закарпатець

Що не міг му блюк привести проституток додому? І не одну,а десять.) Якийсь йовбак цей прокурор, чи нерозуміє, що з статусом його потрібно подалі від очей людських гуляти?

Е
Експерт

Я хочу всіх свідомо запевнити.що це схід юної зірки закарпатської прокуратури яка постане із тилу контрабасу

Л
Ларка

А може то яскрава секретарки.шкода мені Вова за якусь бабу простати все

АН
Ангела НЕМеркель

Патрік Свейзі, сигінь, в могилі тричі перевернувся! Його перетанцювали!! Пора 3 часть "Гразных танцев" знімати! А паніка жжет "нє подєцкі"! Відать, хотіла чим подороже себе "львівшькому хлопу" продати, бо то є так...

Н
НЕробот

Вона не пристрасна панянка, а банально буха баба :)

В
Василь

Нічого обговорювати: звичайний тупий рагуль:«Розумний хвалиться батьком і матір'ю,дурний хвалиться молодою дружиною...»,що перетворився - завдяки членству в ОПГ"Селюки у владі" аж в цільного МІСЬКОГО "прокурора". В Українській РСР(i/або в Европi) це істота або сиділо б(бо по бандитам з вище зазначеного ОПГ КК України iсплакався вже!),або крутило хвости вівцям в рідних селах - на більше такі,як обговорюваний бик в одязі прокурора,в принципі не здатні ... але. ..тупое злодійське бичьё при владі i тому чингачгуки - зусиллями холуїв і членського квитка ОПГ - безтурботно танцюють на кістках народу,якого вони ж i довели до скотського стану.

М
Малахов

Треба го до Малахова у студію. Най там розбираються. Й опісля реклами жона заходить у студію. О то буде реготу. Дайте го телефон Малахову. Най буде в нас своя зирка ютюбу. Закарпатсько-прокурорська.

НП
Не прокурор

Нормально чувак відпочиває після роботи. Лише незрозуміло, як при його грошах можна в такому гадюшникові сидити, як у клубі у селі. Якісь рожеві ферганги висять. Пусто. Матюки. І тьолка висить на руці ги та ферганга. Точно вун жони не має, бо сяк би не став свититися, а тихенько десь у готелі відпочив би. То може й не прокурор. А може то його кума, й вони просто по дружньому собі танцювуть. Може в неї чоловік на заробітках, тож треба її трохи заспокоїти вуд одинацтва. Ніч такого вун не зробив нефайного.

УШ
у шанцови

Після ісього відео Луценко зобов'язаний го зняти з посади.

ДН
до нижньої марги

за собов мудаче позирай для начала..

ОМ
Обліко моралі

1. Білл Клінтон в оРальному кабінеті і не такі фіглі крутив і нічого, залишився на посаді;)! 2. Навіть, якщо б це був Папа Римський, це його особиста справа в яких місцях йому з'являтись і з ким. На відео людина в тверезому стані, громадський порядок не порушує. З точки зору Закону він чистий! З точки зору далекоглядності в своїх вчинках.... тут є питання. 3. Якщо перебуває у шлюбі, з'ясування ситуації суто родинна справа. Жодного відношення до порофесійної діяльності: розлучення, весілля, сімейні конфлікти НЕ МАЮТЬ. 4. ГОЛОВНЕ, будьте відвертими самі з собою - все Закарпаття, це велике ліжко, в якому всі сплять один з одним. Не робіть з себе постатей святіших за Бога;)! Хворих та імпотентів, це не стосується)

222 робот

Особиста справа, пишете? В суд подавати? Хоч в кіно подивіться - що буде з американським прокурором після такого "кіно"!!! Рівень суспільства нижче плінтуса, якщо такі новини викликають шквал захисту: він теж людина, особиста справа... Таке суспільство немає права на нормальне життя і нормальну владу. І такі прокурори, як ви заслуговуєте.

А
ато

Люди в ато гинуть .Ганьба таким прокурорам. От такі прокурори і мають захищати Украіну і після такої поведінки він має бути там

Н
Нон

Позор таким людям,особливо сьогоднішнім дівчатам,які не соромляться за гроші роздягатися...фу як мерсько...ніякої поваги до самого(ї) себе!!!

ВТ
в тему

та цей хоч відкрито пішов у ресторан, він тоже людина, най собі потанцює, ну што кіть файна молода, а тот ко по саунам і притонам втихую ходить із власть імущих? прокурор што не людина! правильно всім дано розслабитися.

НН
но нє?

кіть то дійсно прокурор, тоді він майже з розумом не дружить майже се відео мало пуд ним сідак розгомбало із позитивного: дєвушка ісполняє не погано

О
Олександр

Кожен має право відпочивати як хоче. Але на його місці по таких бл9дюшніках я би не ходив. Всі давно знають для чого туда ходять дівчата і для чого ходять пузаті папіки =)

З
ЗМІ

Мукачево net. Ось це так підняття рейтингу. Ось це так так виконання заказухи. Мабуть дістали всіх вас "його"не виконанням ваших забаганок. На дружин своїх подивіться і на себе самих. Порядні Ви наші.

Д
Дiма

Контрабас це реально НАРКОПРИТОН!!!! Шо він там робив ???? там взагалі нормальним людям не місце!!!! Ужас!!!!

Є
Є

Ужеся накрав доста.

Т
Тормоз

Війна в Ато. А тут балдіють.Захисники важкопоранені є,а тут балдьож

ЖЛ
жіган- лімон

А он бродяга,по жизни холостой Ему не надо жизни золотой

В
Вася

Это контрабасе в Ужгороде.... на месте этого прокурора подать в суд на клуб.... а отдыхать в нерабочее время может любой человек, не смотря на должность!!!!!

СЛ
старші люди

на посаду областного прокурора повинні ставити людину з бездоганною репутацією...а це жиган-лімон

L
lawyer

Прокуратор іудеїв не відповідає займаній посаді! Не годиться людині на такій посаді з'являтися в таких місцях в компанії такої дешевої кралі і в такому стані. Він має бути взірцем для суспільства і при прийомі на роботу давав письмову присягу... Та він дуже валикий фивник і йому мож усьо!!!

Н
Нон

Нормальна дівчина так себе поводити не буде! А його жінку шкода,бо чоловік в неї курва!

М
Мукачівка

Повністю згядна з ЧИТАЧЕМ!!!

С
саша

ото біда - всі люди без грошей і думають як вижити. а тут бабла повно, а потратити тяжко, бо всі тя знають

НГ
Нерівнодушний громадянин

Оператор заздрить, що він так не може жити тай зато жабаго давить А сам сидить і пиво п'є як барига клоун бо найбільше нема грошей. А це саме настоящее втручання у особисте життя людини ##########за таке відео педіка

О
Олександр

Зовсім розпусти невидно, веде себе як дешева повія, хочеш цілуватись з женатим мужиком то зніми собі номер в готелі, таких чесних дівчат я бачив багато в свій час коли працював в готелі....

Р
робот

Мукачево.нет не захлисніться

Ч
Читач

В після робочий час, хоч і був би це прокурор, він є такою ж самою людиною як і усі ми. Тим більше на відео людина культурно і адекватно себе веде. Он монахи, що в Тернополі чудили - це дійсно не по церковних законах..., а тут розпусти не видно. І кожну дівчину проституткою обзивати теж не коректно. Моя особиста думка.

Ю
Юра

Хах се прикол

М
мукачівка

Олександр, кожен хай дивиться за собою. Він гуляє не в робочий час. Про те, що вона проститутка, як ви виражаєтесь, тут не сказано. А ще в коментарі пишуть, що він з нею за ручку по Ужгороду вже місяць гуляє. Я не думаю, що він би з проституткою гуляв за ручку місяць у людей на очах. А якщо це його нова "пасія", це його особиста справа і його життя.

Л
лоці

а тота дженіфер лопес хоч знає з ким танчила??? чи їм усьо равно? головне їм було добре!!!! мало ся заболи у танцьови! та мало ся чоловік розвіяв, не лем усе робота та робота, та нє?

У
уйкщ

правду мае

О
Олександр

До Мукачівки, ти також гуляєш з ким хочеш коли чоловіка немає вдома?, кримініл тут є Це ПРОСТИТУТКА і КЛІЄНТ нормальна дівчина не ходить пяна по бл дюшниках.

М
мукачево

Як людина з такими низькими морально-психологічними якостями може бути прокурором області???

М
мукачівка

То його особисте життя, і він може гуляти, тусити з ким хоче, і не треба вмішуватися. Нічого кримінального тут немає. А за такі зйомки особистого життя, я б на його місці в суд подала. Подивіться кожен за собою, хто з ким тусує і гуляє.

С
Саша

Похожий? Та Вова з цією малишкою вже місяць чи два по Ужгороду гуляє за ручку. Кіно ресторани

Ч
Читач

Ви впевнені на 100% , що то прокурор області? Схожа людина, то навіщо публікувати дурню

М
мукачево

прокурор у нас курваш

М
мент

а жона знає??,

Читайте також