Життю поранених бійців ПС, яких вивели з оточення під Мукачевом, вже нічого не загрожує

7
14

Про це журналістам повідомив начальник управління охорони здоров'я Закарпатської ОДА Василь Скрип.

«Двоє хлопців були транспортовані в обласну клінічну лікарню, їм були проведені операції, ускладнень немає, їх стан не важкий. Допомога їм була трохи протермінована, але можна сказати, що вони дуже грамотно вели себе – правильно користувались джгутом, тому тканини збережені, очевидно що вони мають НАТО-вську підготовку. Їм 17 і 22 роки.В одного вогнепальне ураження гомілки – складне, відкрите. В іншого вогнепальне поранення кисті і плеча. Це наскрізні кульові рани», - зазначив Василь Скрип.

«Всього звернулось в лікарню 13 постраждалих. Зараз двоє знаходяться у реанімації в Мукачеві, вони не транспортабельні, важкопоранені. У пацієнта з пораненням голови прогноз на життя сумнівний, а подальше повноцінне життя майже не можливе. Залишається сподіватись на чудо. Іншому, що мав поранення руки, вдалось зберегти 2 пальці. Ще шестеро знаходяться в обласній клінічній лікарні. Зараз маємо достовірну інформацію про одного загиблого, тіло якого поступило до медиків.», - додає Василь Скрип.

Мukachevo.net

Коментарі

КК
кремльовскім когутам

як завили собаки московські, як їм народні герої яйця затисли...

П
Патріот

Дайте пацанам в 17 років зброю ....най постріляють...по людях.Лиш би дітина у 17 років не переживала , що мертвим буває важко.Най стріляє на радість сектору по живим.

Н
Никанет

как там?

7
743

Пильнуйте, в коментах кремльовскі троллі, роздмухують між українцями ворожнечю

1
123

Правий сектор прийшов до нас так я свого часу прийшов і на Донбас, почав творити беззаконня. Якось жили до тепер і далі би жили без правосєків. Гнати в шию

Р
росвиговец

Читаю коменты, и вижу то, как националисты покрывают свои преступления. Это ваш "частный сектор" пришел к нам с оружием, и пролил кров жителей Мукачева, очень надеюсь на наше МВД и СБУ, что они накажут экстремистов "ЧС" за их преступления.

М
мадяру

Мукачеві грамотєй ти наш

М
мадяр

Я угорець, і я живу в Мукачиві на Закарпатті, і мені не все одно, що відбувається на моїй землі. Ви БАНДЕРИ пролили кров наших людей, і ви будете нести відповідальність за свої вчинки.

A
afrika

kazdomu ukraincu kalasnikov na plecu!12 letnemu toze :)

П
про

А хто вбитий,дані є?

РЗ
Рідне Закарпаття

Дякую за таку радісну новину. Впевнений закарпатці дуже переживали за цих вовків

1
123

а тепер їх на похорони до тої людини що вони вбили

В
василь

як могли 17 річному видати зброю куди ми котимось до Сомалі чи до Європи

Б
Блюк

Хто знає їхні імена?

Читайте також